Maliyet Muhasebesi Sınavı Hk.

ADAY ADAYI

Katkı Sunan Üye
Merhaba arkadaşlar 2014/3. dönem maliyet sınavı 1. sorum doğru olduğu halde neden 25 puan gelmiş merak ediyorum başka bu durumda olan var mı? soru küsuratlı çıktığı için toplam dağıtılan giderlerde 0,05 lik bir fark vardı acaba bundan dolayı ola bilir mi?

Zannetmem. İtirazda bulunun bence. Bende ilk soruyu doğru, ikinci sorunun a şıkkını doğru yaptım ve b şıkkınıda sadece bir yerinde yanlış toplama yaptığım için 60 aldım. halbuki en az 75 almam lazımdı ki tüm sorular küsuratlarına kadar doğruydu.

Aynı şekilde bende iki soruyuda doğru yaptım.Son sorunun sadece en son rakamı yanlış olmuştu 65 almışım.Yani Maliyet hocasının anlaşılan puanı çok az mış ki bu kadar yıldır insanllar Maliyet kabusu yaşıyormuşlar.

Forumda bir arkadaş cevap kağıdını Türmob dan isteyince gönderiyorlar demişti.İsterseniz sizde bir bakın.

bende aynı durumdayım ilk soru a şıkkı doğru b şıkkı küratlar yüzünden küçük bir fark var birim maliyette işleyişin hepsi doğru
2. soru a şıkkı tam doğru be şıkkı faaliyet karına kadar hepsi doğru : Puan 35

Merhaba arkadaşlar 2014/3. dönem maliyet sınavı 1. sorum doğru olduğu halde neden 25 puan gelmiş merak ediyorum başka bu durumda olan var mı? soru küsuratlı çıktığı için toplam dağıtılan giderlerde 0,05 lik bir fark vardı acaba bundan dolayı ola bilir mi?

aynen benim de aynı şekilde, 25 puan geldi.. itiraz ettim ama sonuç değişmezse ne olacak diye düşünmekteyim.

Arkadaşlar benim tek dersim yoksa bu kadar umursamazdım, sonuç itibari ile 50 puanlık kağıt vermişim hiç mi emeklere saygı duymuyorlar anlamadım ki.

Tek dersi kalanlara güzellik yapmaları lazım aslında. Bir ders yüzünden aylarca beklemek büyük haksızlık.

Türmob bilgi edinme kısmından form doldurup fakslayınca, talep edilen belge aslı gibidir yapılmış halde kargo ile tarafınıza ulaştırılıyormuş arkadaşlar bilginize. Cevap kağıdını görmek isteyenler bu şekilde talep ediyorlar.

Ya arkadaşlar benim güzellik falan istediğim yok hakkımı versinler bir şey istemem, kağıdımı istedim gelsin bakalım, yani ben mahkemeye kadar gidicem böyle hak yenilmez bence.

İtiraz edin arkadaşlar ben itiraz ettim ve kağıtımda en az 40 puanım eksik inşallah umuyorum ki sisteme notları girerken hatalı girmişlerdir ümitle itiraz sonucumu beklicem

İtirazımı yaptım ayrıca Tesmer'in sitesinden kağıdımı istedim gelince akla karayı anlayacağız, ayrıca bu dönem maliyetten hiç kimse beklediği notu almamış insanlar 80 gelmesi lazım diyor ama 20 geliyor ya okuyanda ya sisteme notları aktaranda yada gerçekten de sınava girende aşırı bir sorun var.

Merhaba benim iki sorumunda kuruşları bile tutuyordu 70 almışım.Manisa odasına kayıtlı bir arkadaşım var ona 100 vermişler ve bütün derslerden geçirmişler kız şokta.Ben de itiraz etmeyi düşünüyorum ama düşürürler diye korkuyorum