Malulen emeklilik konusunda.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemsid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben1956 doğumluyum en son pirim ödemem ssk idi işe ilk giriş taihim 1979 10 yıl sigortadan sonra işten ayrılıp 4.5 yıl bağkura tabi çalıştım bu 4.5 yıllık pirimimide ödedim.sonrasında 3 yıl bağkurum vardı ödeyemedim şuan 3711 ssk pirimim 4.5 yıl ödenmiş bağkurum var var akçiğer kanseriyim ssk ya malulen emeklilik için baş vurdum sağlık kurulu % 82 rapor verdi emekli olmayı hakettim fakat Bağkura 1997-2000 tarihleri arasında 11500 tl borcum çıkıyor.ve maaşımın bağlanması için bu borcu ödemem gerktiği yoksa bağlanamayacağını söylediler,bankalara gittim maaş bağlanmadan kredi veremeyiz maaşın bağlansın gel maaşının 15 katını 36 ay vade ile verelim diyorlar.Bu hasta halimle kimden nerden bulup bu parayı yatıracağım çaresizim bu konuda yapılabilecek birşey ler varsa bilgilendirirseniz minnettar kalırım çalışmalarınızda başarılar dilerim

Ynt: malulen emeklilik

Bazı bankalar bu tür durumlarda kredi veriyor ve maaş bağlanınca bir kısmını kredi taksitleri olarak aylık tahsil ediyor.

Ynt: Malulen emeklilik konusunda.?

Halkbank,Ziraat bankası ve bir kaç bankaya müracaat ettim fakat maaş bağlanmadan kredi veremiyeceklerini söylediler lütfen bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim