Mart 2008 Yeterlilik Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizce 2008 maliyet 2.sorusu nasıl çözülüyor

• 3 bilinmeyenli denklem

Kullanılan: 0 0.0%
  • soru yanlış

• küsüratlı sonuç çıktı 1.250'yi sağlıyor

• 50.000-40.000-100.000 li sonuç doğru

• fikrim yok

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Mart 2008 Yeterlilik Maliyet Muhasebesi

zehra ' Alıntı:
izmir odasını aradım. analiz sınavındaki ciddiyetsizliği, maliyet sınavında puanlamaların yazılmadığını vs. söyledim. Eğer puan yazılmamışsa, eşit puanlama demektir dediler.

Zehra herkes kafasına göre atıyor herhalde bugün yine mail geldi 40/60 diye

ankaraya sorsak belki 30/70 antepe sorsak 35/65 falan diyecekler herhalde

selamlar

Arkadaşlar bu üç bilinmeyenli denklemin örneği olduğu maliyet kitabı var mı? Ben Yurdakul hocanın kitabında göremedim?!

Not: matematik kitabları hariç :)

kAMİL BÜYÜKMİRZANIN kitabında var ama orda üç değişik yolla çözmüş yok etme yöntemi,matris ve ters matris yöntemi ile Ama ben sınavdan önce bakmıştım hiç bir şey anlamamıştım oha demiştim bunuda sormazlar herhalde .:)

kasmayın ben artık öyle yapıyorum nasılsa herkese çökecek birileri ya da birşeyler vardır

maliyetten sonuçların hepsini yanlış bulmuş olalım... ama gidişatlar doğru süreç biliniyor ...fakat ufak bi yanlışlık sonucun yanlış çıkmasına neden oluyor...sonuçların doğru olmaması (her iki sorudada) geçer not alınamaz mı bilgisi olan arkadaşlar yanıt versin lütfen...

zeynepyaroglu ' Alıntı:
maliyetten sonuçların hepsini yanlış bulmuş olalım... ama gidişatlar doğru süreç biliniyor ...fakat ufak bi yanlışlık sonucun yanlış çıkmasına neden oluyor...sonuçların doğru olmaması (her iki sorudada) geçer not alınamaz mı bilgisi olan arkadaşlar yanıt versin lütfen...

İyi puan beklemek çok zor olur arkadaşım, maliyet için bu geçerli, ama bir denetim olsa idi veya mali tablolar analizi olsa idi tamam şapkayı havaya at diyecektim, yinede şartlanmadan belki bir umut...