Ynt: Mesleğinizi seviyormusunuz?
Merhaba,
Aslında bu konu başlığını daha önce de gördüm, evet diye not verdim yorum yapmadan çıktım. Ama şu anda özellikle yapılan yorumlarıda okuyunca kendime dönüp gerçekten sordum seviyormuyum bu mesleği,
Bayılıyorum ben ne sevmesi, her zaman keşfedilecek yeni bir yeri olan bir alemde hissediyorum kendimi,
bugün dünden daha çok şey bilmek zorunda bırakıyor, monotonluk yok, ağzına kadar adrenalin dolu günler, zamana karşı verilen yarış, hiç bitmeyen bir rekabet ortamı, ve yorumladıkça, irdeledikçe, konuların dibini deştikçe altından çıkan yeni cevherler, yeni hazineler, tam; biliyorum artık ustalaştım derken; iki dakikada çırak gibi bırakan,
Çıldırıyorum, bu meslek için ve başka bir işi yaparken düşünemiyorum kendimi, zira başka bir meslek tasavvur edemiyorum; sınırlarımı bu kadar zorlayacak,
Yahu varmı başka bir meslek öğrendikçe bitmeyen, sınırları olmayan, insanın heyecanını öldürmeyen, başka bir meslek varmı her gün yeni bir maceraya uyandıran.
Bilmiyorum ya hayatın anlamı benim için muhasebe mesleği,
Hiç bir zaman tamamına sahip olamayacağımı bildiğim, Yeni bilgiler edinip yaklaştıkça uzaklaşan bir kara sevda o benim için,
Ulaşılmaz olması beni bu kadar kendine çeken
Hani bülbül aşıkmış ya güle,
Öyle işte
Saygılarımla,