fonradar

Meslek Başlangıcım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BU-N-ALIM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhabalar muhasebecilik mesleğine tam anlamıyla atılma dönemlerindeyim. Sizlerden istirhamım bana genel başlıklar halinde nelerden başlamam gerektiğini konusunda somut bir bilgi vermeniz.. <Yardımcı olacaklara şimdiden tşkler.......[/quote]

BU-N-ALIM' Alıntı:
Herkese merhabalar muhasebecilik mesleğine tam anlamıyla atılma dönemlerindeyim. Sizlerden istirhamım bana genel başlıklar halinde nelerden başlamam gerektiğini konusunda somut bir bilgi vermeniz.. <Yardımcı olacaklara şimdiden tşkler.......
[/quote]
biraz daha açarsanız daha iyi yardım alırsınız mesela eğitim düzeyi? sm veya smmm durumu, stajyerlik durumunuz, ön muhasebemi? hangi aşamadasınız?

merhabalar

herkese selamlar :lol:
sayın onursal ın söylediği gibi ilk önce güzel bir kahvaltı yapın.daha sonra işe gidiş vaktinden yarım saat, bir saat önce gidin.(bu benim uygulamam)
sadece bir fikirdi bu.eğer işe vaktinden önce gidilirse kişi işe pek motive olamaz gibi düşünüyorum ben. :wink: özellikle çalıştığınız yerde gün boyunca aralıksız bir çalışma yapmayın.burada anlatmak istediğim çalışma sırasında sıkılabilirsiniz de, yorulabilirsiniz de...yani kısaca böyle durumlarda kendinizi işe daha çok motive eden aktiviteler arayın.(bunlar çok çok zevk aldığınız şeyler olabilir vs vs vs) bu meslek gözünüzü korkutmasın.muhasebe mesleğinin gerektirdiği sakin kafa, 8) dikkat :!:
bunları yaparsanız muhasebeyi kolaylaştırırsınız.bizler muhasebeden değil muhasebe bizlerden korksun
herkese iyi çalışmalarrr :pcgez
ekin hanım :wink: