personel maaş programı

Mesleki Gelişim Hakkında.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Adamin1i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese selamlar. Uzun yıllardır özel sektörde muhasebe alnında çalışıyorum ve SMMM belgesine sahibim.
aynı şirkette uzun süre çalışmanın bende yaratmış olduğu bir kaç konu hakkında bilgilerinize başvurmak istedim.

Öncelikle şuan ki işimde genel muhasebe sorumlusu olarak +9 yıldır çalışıyorum daha önce de bir kaç şirkette çalıştım.
Fakat bu süre zarfında Personel özlük işleri konusunda ve vergi dairesi, Sgk vb kuruluşlarla olan işlemler konusunda kendimi geliştirme şansım olmadı. Çünkü ne zaman öğrenmeye kalksam veya işi üstlenmek istesem müdür tarafından önüm kesilerek (yerini almamdan korkmuş olabilir) bu işlere girmem engellendi.

Sizden öğrenmek istediğim konu bu tarz işleri nasıl öğrenebilirim. Bu şirketten ayrıldığımda daha üst düzey bir pozisyonda çalışmak istiyorum. ve bahsettiğim konulardaki eksikliklerim açıkçası özgüvenimi sarsıyor. Yani bir SMMM olarak bildirge düzenlememiş veya sermaye artırımı, şube açılışı veya genel kurul yapmamış olmak zoruma gidiyor. ne yapmam gerek. nasıl bir yol izlemeliyim. yoksa kafama fazla mı takıyorum.

Şimdiden teşekkürler.