Mesleki seminerler ve ücretleri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aday

Katkı Sunan Üye
mesleğimiz gereği devamlı kendimizi yetiştirmek geliştirmek eğitmek durumundayız geri bir ülke olduğumuz için herşey devamlı değişiyor bunu çok iyi fırsat bilen odalar ve pek çok kuruluşlar haklı olarak zaman ve emek harcadıkları için ücret karşılığında bu işi yapıyorlar burda sıkıntı yok yer kiralanacak tesisat kurulacak ancak inanın bana odanında eğitimli insanlarından bu işten talep ettikleri ücret çok çok çok ama çok yüksek.dönemsonu semineri 350+kdv ithalat 450+kdv akreditif :350-400-450+kdv iş hukuku 350-450+kdv transfer fiyatlandırması,iş güvenliği,adli tıp muhasebesi,ve bilumum benzeri seminerler.Evet benim ortadirek gariban asgari ücrete talim eden stajerlerim bu işi nasıl öğrenecek nasıl kendini yetiştirip geliştirecek kredi kartına taksit yapılır bonusa artı 2 taksit öylemi,bu fırsatı lütfen üstatlarımız sadece kendi açılarından değerlendirmesin parası olan öğrenecek herşeyi daha çok kazanacak öğrenmek isteyen parasızlıktan istekli de olsa öğrenemeyecek geri kalacak bumudur yani.vet anlıyorum bu emeğin bir bedeli olmalı yer kiralanacak tesisat kurulacak ama ben çevremden de biliyorum araştırma da yaptıp elinsaf yani diyorum biraz da elinizi vicdadınıza koyun ALLLAH rızası için mübarek cuma günü elinizi vicdanınıza koyun bu istenen para çok çok çok fazla lütfen daha makul fiyatlarda olsun herkes ilim öğrensin işi bu kadar abartmayın üniversitelerde aynı her sertifika programı üstelikde tam olarak bir şey öğretmeden dünyanın parasını talep ediyor lütfen fiyatları makul seviyeye çekin ve sevgili meslekdaşlarım desteğinizi ve protestınuzu esirgemeyin

Forum?da konularınızı doğru kategorilere açınız.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!

Türkçemize dikkat edelim.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!

Ynt: Mesleki seminerler

Nasrettin Hoca'nın fıkrasındaki gibi 1 fil yetmez padişahım yanına eş olarak bir fildaha gönder demekki herkes memnun bu durumdan kimse ses çıkartmıyor seminerciler fırsat bu fırsat biraz zam yapın olmuyor böyle sudan ucuza