Mesleki Yeterlilik Seti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yesil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Smmm mesleyi yeterlilik sınavlarına hazırlık interaktif eğitim setini kullanan varsa bana ulaşsın. Ben de almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

mesleki yeterlilik seti

1. Stajyerler için Eğitimin Zorunluluğu
TESMER tarafından yayımlanan 5 Ocak 2005 tarihli 2005/00006 no'lu genelge ile “Staj Yönetmeliğinin 10. maddesi gereğince; Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir aday meslek mensuplarının staj sırasında zorunlu eğitime tabi olacakları” belirtilmektedir. Söz konusu zorunlu eğitim; Ocak/2005 döneminde staja başlamış olan 2005/1 ve sonraki dönem aday meslek mensuplarını kapsamaktadır.

TESMER tarafından yayımlanan 5 Ocak 2005 tarihli 2005/00006 no'lu genelgede, “ Zorunlu Eğitim, Merkezimizde oluşturulan Bilgi İşlem Merkezinde izlenecek olup; bu eğitime ve eğitime katılmayan stajyerlerin stajları Staj Yönetmeliğinin 24/b maddesi gereğince iptal edilecektir.” İfadesi yer almaktadır.

ilgili link http://www.tesmer.org.tr/e-use/5-stajyer.htm
yani düşünecek bişey yok sanırım olay mecburi[/url]

mesleki yeterlilik seti

Hayır anlatamadım benim stajım eylül 2004'te başladı. Ben 350ytl fiyatı olan mesleki yeterlilik sınavı interaktif eğitim setinden bahsediyorum. Zaten beni etkilemiyor uzaktan sürekli eğitim

mesleki yeterlilik seti

bizim setlerle paralel olacak sanırım bana geldiğinde ancak bir fikir verebilirim

mesleki yeterlilik seti

saol teşekkür ederim. Sana stajında başarılar diliyorum ve tüm stajyerlere de...

Ynt: mesleki yeterlilik seti

yesil ' Alıntı:
Arkadaşlar Smmm mesleyi yeterlilik sınavlarına hazırlık interaktif eğitim setini kullanan varsa bana ulaşsın. Ben de almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
arkadaşım yanlış bilgi vermek sizi etkilemek istemem ama ben bu setten bir fayda görmedim.etkisi olmıyan bir çok ders var.zaten asıl sınav dersleri bizim yeterince dolmamıza yetiyor.10 yıllık soru bankası temmin edin derim.bütün dersler için işe yarıyor.birde bütün dersleri içeren bir kaynak kitap.islam çankaya olabilir.

Ynt: Mesleki Yeterlilik Seti

ya seti napacanki hiçbişeye yaramıyoo.para tuzağı alttarafı 7 cd, içindeki bilgiler ise bi işe yaramaz.kesinlikle zorunluluğun yoksa alma.zaten 2005 / 1 dönemden itibaren zorunlu tuttular. niye boşuna veresinki.sövüşlenmek için bi çeşit yol .o kadar.