Mevzuatta Kolay Arama Yapabilmek İçin Rehber...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

Ogün Güneş

Ziyaretçi
Mevzuatta kolay arama yapabilmek için rehber dosya, kitap, katalog program vb... var mı? Konuyu biraz daha açayım, diyelim beyannamelerin internet ortamında gönderilmesine ilişkin bilgiye ihtiyacım var, bu konunun hangi kanunlarda hangi maddelerde hangi tebliğlerde vb... geçtiğini gösterir bir rehber, fihrist arıyorum.

Merhaba,
İnternette öyle bir proğram varmı bilmiyorum ama, Elektronik Beyanname ile ilgili aşağıda yazdığım mevzuat işini görürmü?

Kanun :
5228

Genel Tebliğ
340
346
351
357

Sirküler
15

Teşekkürler Tamer bey, yazdığım herhangi bir konu ile ilgili sizin yukarıda listelediğiniz gibi sonuçlar çıkartabilecek , yada çıkartabileceğim bir şey arıyorum. (program, kitap, dergi, dosya vb..)

Merhaba,
Mutlaka biliyorsundur ama, Başbakanlık e-Mevzuat portalında söylediğine benzer şekilde arama yapabiliyorsun. Ama aranacak mevzuat türürnü (Kanun,Tbliğ v.s.) seçmen gerekiyor. Tümünde birden aramıyor, sadece seçili mevzuat türü içinde arıyor. Bunun dışında ticari mevzuat setlerinde istediğin gibi arama yapma şansı mevcut.

Teşekkür ederim sayın denetmen2000, sanırım benim isteğimi en iyi, ticari programlar karşılayacak , gelirlerin siteside tam istediğim gibi değil , başbakanlığın sitesi de bazen aramada yanlışlıklar yapıyor açıkçası güvenemiyorum.