Moral Köşesi

çevik001

Katkı Sunan Üye
Değerli arkadaşlar,

bu süreçte hepimiz çok yıpranıyoruz bu köşede birbirimize destek olacak moral verecek güzel şeylerden bahsedelim.

Ne dersiniz? 55 gün boyunca

Ynt: Moral Köşesi

çevik001 ' Alıntı:
Değerli arkadaşlar,

bu süreçte hepimiz çok yıpranıyoruz bu köşede birbirimize destek olacak moral verecek güzel şeylerden bahsedelim.

Ne dersiniz? 55 gün boyunca

niye 55 gün? temmuz sınavına daha 100 küsür gün var.

hepimiz aslanız, hepimiz kaplanız, KAZANACAĞIZ

Çok saçma bir başlık olmuş... Moral verme başlığı ;D Çocuk musunuz allah aşkına...

Aslansınız, kaplansınız iyiydi :D

yaparız biz kazanacağız hep beraber mutlu sonu göreceğiz güzel günler göreceğiz

kazanacağız..kazanacağız..kazanacağız..

işte duymak istediğim en güzel kelime bu..

oldu mu? :)

İnşallah bir gün bu sınavların biteceğini göreceğiz ;)

Kaan Korkmaz

haydi sen de bir konu başlığı at biz de katkıda bulunalım.

çevik001 ' Alıntı:
Kaan Korkmaz

haydi sen de bir konu başlığı at biz de katkıda bulunalım.

Benim muhtelif konularda yaptığım katkılar ortada,girin araştırın dilerseniz...

Konu açmak marifet mi ? Tamamen fuzuli bir konu başlığı açmışsınız...

Zaten gerekli moral motivasyon destek ilgili derslerin başlıklarında veya genel sınav dönemi başlığında yapılıyor kulanıcılar tarafından,buna bende dahil oluyorum sizler gibi sınav süreci yaşayan bir kişi olduğum için...Ancak moral köşesi başlığı bana hakkaten çok gereksiz ve saçma geldi... İnsanlar ne yazabilir allah aşkına...Yukarıdakileri okursanız zaten yazılan her mesajın ne maksatla yazıldığını anlamanız gerekir...

Burada açılan her başlığın server'a getirdiği extra yükleri de hesaba katın lütfen... Ayrıca yarattığı görüntü kirliliğini de bir kenara yazın...

acaba temmuz sınavında da kolay sorarlarmı ?

moral sayfasına bak sevsinler sizi:) allah aşkına yaa saçmalamayın çalışın derslerinize adam gibi sınavdan sonra moraliniz yerine gelir,buralara yazarak olmaz bu işler.........

Kesin kolay sorular çıkacak. Herkes kazanacak. Garbın afakını göreceğiz. Velakin görmekle yetinmeyeceğiz arkadaşlar. Garba da dokunacağız.

Yeni mevzuatla çok defter tutma dönemi kapandı. Bu yüzden mükellefler artık meslekte uzman, kalifiye mali müşavirlere ihtiyaç duymaya başladı. Bu alanda çok eksiklik var.

İşte siz sevgili Mali Müşavir adaylarım. Siz bu sınavda fazla yorucu olmayan bir çalışmayla Mali müşavir olacaksınız. Ancak iş bitmeyecek, Mali Müşavir olduktan sonra, size verilen bu yetkiyi kötü yönde kullanmayarak bile, yüksek standartlı, iyi gelirli ve seçkin bir mesleğin sahibi olacaksınız. Devlet her daim yanınızdadır, size asla ekstra iş yükü çıkmayacak, aidat ve tahsilatlarınız güvenceye alınacaktır. Siz bu devletin ve milletin belkemiği, vergi idaresi için vazgeçilmez yegane kurumsal kimliğe sahip uzmanlarsınız. Bu alandaki kıymetinize binaen ben milletvekili adayınız, vergi idaresi ve meslek örgütünüzle canla başla sizlerin iş ve hayat koşullarını düzeltmek için eşgüdümlü çalışacağız.

Her lafım söz, her sözüm senettir değerli Mali Müşavir adaylarım. Bunu seçim nutku diye adlandırmayın efendiler, sizin yolunuzda, bahtınızda benimle her daim açık olacaktır. Ben size hizmetkar olmaya geldim, sayın Unakıtan gibi efendi olmaya değil... Hakk'ın izniyle bu kara ve bedbaht günleriniz benimle sona erecektir.

:) Moral böyle verilir. Çoğu yalan olsa da. :)

kerem yavaş, yerler yaşşşşşşş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

father ne bu hırçınlık niyetim kötü değil biraz beyefendi ol arkadaşım ben yine de senin ve kaan kormazın iyiniyetli olduüunu düşünürek latife yaptığınızı düşünüyorum.
Çok gereksiz bir konu ise o zaman efendi gibi yöneticilere bildirirsin kaldırırsın fakat uslup belli ölçülerde kalsın lütfen.Moral köşesi açtık ismi yanlış şamaroğlanı köşesi olmuş burası.
Ben bu foruma fayda sağlamaya çalışıyorum gırgır şamata argo değil.

bence de güzel bir köşe olmuş.beğenmeyen bakmasın.sınava ilk defa girecek arkadaşlar için fayda sağlayabileceğimiz bir alan.hiçbir ders geçilemeyecek ders değildir.eninde sonunda bu belgeyi alacağız.herkese başarılar

Güzel günler,güneşli günler göreceksiniz çocuklar,sizler başarırsınız çocuklar,sizler akıllı çocuklarsınız,sizin için imtihan ne ki ......?

Bu kadar moral yeter.....

Şimdi ; hadi bakim derslerinize....:)

Not;Bürolarınızın açılışında ,pasta kek ye.....pardon pardon bizleride davet etmeyi unutmayın...!!!