personel maaş programı

Muafiyet İstemiyorsanız KGK. Eğitimlerine Katılın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DMM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DMM

Bağımsız denetim eğitimine katılım sayısı az olunca bu sonuçtan muafiyetler kaçınılmaz olarak doğacaktır.KGK .da bu durumun kendisinin varlık sebebini tehdit edeceğini düşüneceğinden muafiyetlere başvurmak zorunda kalacaktır. Bu muafiyetleri de 84.000 meslek mensubuna vermeyeceğine göre meslektaşlarımız açısından bu işin sonrasının vahim olduğunu düşünüyorum. Muafiyetlerden en çok zarar görecek kesim SMMM.lerdir.
Saygılarımla.

Başlık açarken büyük harf kullanmayınız.

Ynt: Muafiyet İstemiyorsanız KGK. Eğitimlerine Katılın

15 yıl kıdemliler !

Sayın DMM doğru söylüyor. Eğitime katılın. Ama muafiyetler artmasın, başkaları da hak elde etmesin diye eğitime katılmak hiç etik değil. Siz hangi bilgiyle,sınavla bu hakkı kazandınız da başkalarının muafiyet elde etmesine karşı olacaksınız?

Ynt: Muafiyet İstemiyorsanız KGK. Eğitimlerine Katılın

Arkadaşlar, kaynağını sormayın ama kaynağı çok ciddi bir bilgi.DMM kesnlikle haklı.bu eğitim sonunda sausem derslere ilişkin zor olmayan bir sınav yapacak ve katılan herkes belge alacak.geçiş dönemi olduğu için kurum sınav yapamayacak ve eğitime katışan herkes denetçi belgesi alacak.sausem belge verebilemk içinde bu yıl iki defa sınav yapacak.odalar sadece oyalıyor.