Muhasebe İş Takip Çizelgesi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matlup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar,

muhasebe ofisin de veya şirkette kullandığınız kendinize özgü veya başka bir kaynaktan edindiğiniz iş takip çizelgeleri var mı? varsa bunları paylaşabilir miyiz?

Not:iş takip çizelgesi:
muhasebe ve sosyal güvenlikle ilgili işlerin tarihini kaçırmamak ve/veya işleri yaparken hataları en aza indirmek için kullanılan çizelgeler.vb

iyi çalışmalar

Ynt: Muhasebe iş takip çizelgesi paylaşımı

iş takip çizelgeleri genellikle meslek mensubunun kendi ihtiyacına göre hazırlar
herkesin çalışma şekli farklıdır
internette örnekleri mevcuttur

fatihcavus ' Alıntı:
iş takip çizelgeleri genellikle meslek mensubunun kendi ihtiyacına göre hazırlar
herkesin çalışma şekli farklıdır
internette örnekleri mevcuttur
Evet doğrudur herkesin çalışma şekli farklıdır. İşte tam da bu nedenle paylaşmalıyız birbirimizden öğreneceğimiz farklılıklardan dolayı...Ben internetde böyle şeylere rastlamadım nedense insanlar pek paylaşmak istemiyor gibi geldi bana.

excel ile bir tablo yap,

a1 müşteri listesi
a2 kdv
a3 sgk
a4 muhtasar vb... şeklinde gitsin

bu olağan işlerin haricindeki ekstraları ajandaya yazabilirsin ki ben hiç bir dönem kullanamadım, outlook tavsiye ederim.

teşekkürler roonnin,

outlook ben de kullandım hatta hatta üzerinde değişik denemelerim de olmuştu... Google takvimi de kullanabilriz diye düşünüyorum. Acaba google takvimi kullanan var mı? işe yarıyor mu? eksileri artıları neler?

google takvimi de kullandım ben, son geldiğim nokta outlook ile cep telim entegre çalışıyor. outlook un google a göre çok avantajı var, çok da kafa yorma bu konulara.

rooniin ' Alıntı:
google takvimi de kullandım ben, son geldiğim nokta outlook ile cep telim entegre çalışıyor. outlook un google a göre çok avantajı var, çok da kafa yorma bu konulara.

ronin bilgisayarla fazla haşır neşirsin galiba

severim kendisini

Muhasebe iş takip programı

Koordin iş takip programı kullanıyoruz. Muhasebe büroları için olan.:alkış:

tavsiye ederim...

Son düzenleme: