Muhasebe Programı

Değerli Meslektaşlarım;

Bende bir çoğunuz gibi bir kaç yıl özel sektörde çalıştıktan sonra kendi ofisimi açmaya karar verdim. Çok şükür büro ve iç donanımı konularını hallettim. Geriye iki büyük problem kaldı.
1. gerekli mükellef potansiyeli oluşacak mı?
2. hangi programı kullanacağım?

Benim özel şirketlerde kullandığım programlar ofis için çokta kullanışlı değil...

Şayet bu konuda kullandığınız veya özelliklerini çok iyi bildiğiniz programları; artıları ve eksileri ile yazarsanız, bana çok büyük yardım etmiş olursunuz...

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum...

Ynt: Muhasebe Programı

Bu başlığa cevap gelene kadar arama bölümünü kullanabilirsiniz. Sizin durumunuza uygun bir çok cevap mevcut.

Büro için; hayırlı olsun.

Program için; Luca'nın bir kampanyası mevcut. İnceleyebilirsiniz.

Herkes için kullandığı program en iyisidir .

Bence orka muhasebe büroları için en iyi program

Ama yeni büro açacaksınız maddi olarak ta sıkıntılarınız vardır.

O açıdan ogün beyin dediği gibi şu anda kampanyası olan luca programını düşünebilirsiniz.

Eta nın da güzel bir kampanyası mevcut. Muhasebe modülünü tek alırsınız, beyannameleri mizandan çıkartır yazarsınız. İleri de diğer modüllerini de peyderpey edinebilirsiniz. Luca sanırım komple bir sistem ve bu yüzden cazip gelmeyebilir ilkin. Ama sürekli güncel olması ve mevzuata uygun hemen değiştirilmesi (gelir vergisi oranları vs..) oldukça iyi.

luca nın yanında zirve müşavir paketini de inceleyebilirsin fiyatıda uygun

Her yiğidin yoğurd yiyişi farklı olur. Münkün olduğunca tüm proramların demolarını deneyin. Hangisi size fiyat ve kullanış açısından uygun geldi ise onu tercih edin.

Ben olsam Mikro programını tercih ederdim.Neden diyeceksin eğer ki ağırlıklı ticari şirket defteri tutacaksan bunların defterlerini şirket iç bünyelerinde tutulması yönünde aktif bir çalışma içine gireceksen büronda kullandığın program ve şirketlerde kullandığın program arasında uyumu düşünerekten tavsiye ettiğim program üzerinde kafa yorabilirsin.
Eğerki bu yönde bir açılımın olmayacaksa luca programını almanı tavsiye ederim.
Meslek hayatında başarılar....