Muhasebeci Farkı...

kalisper_a

Tanınmış Üye
MUHASEBECİ FARKI

Bir matematikçi, bir muhasebeci ve bir ekonomist aynı işe baş vururlar.
Mülakatı yapan kişi matematikçiye sorar:
"İki kere iki kaç eder?" Matematikçi cevap verir: "Dört!" Görüşmeci sorar: "Kesin dört mü?" Matematikçi kendinden emin cevaplar: "Evet, kesin dört!"

Matematikçi çıkar ve ekonomist odaya girer. Aynı soru ekonomiste yöneltilir. Ekonomist yanıtlar: "Ortalama dört eder, yüzde 10 aşağı veya yukarı oynayabilir, ama ortalama dört eder."

Ekonomistte de çıkar, muhasebeci odaya girer, tabii yine aynı soru.
Muhasebeci ayağa kalkar, kapıyı kilitler, panjurları indirir ve görüşmeciye yaklaşarak sorar: "Kaç etsin istersiniz?"

Ynt: Muhasebeci Farkı...

Biz muhasebecilere hakaret eden bu fıkrayı muhasebeci olduğunu düşündüğüm bir meslekdaşımın elinden burada yazılmış olması ne acı, ben muhasebeciyim ve 2*2 her zaman 4 eder diyorum.

sdty ' Alıntı:
Biz muhasebecilere hakaret eden bu fıkrayı muhasebeci olduğunu düşündüğüm bir meslekdaşımın elinden burada yazılmış olması ne acı, ben muhasebeciyim ve 2*2 her zaman 4 eder diyorum.

;D ;D ;D ;D ;D

Yawwww Bu bi fıkra İnanamıyorum yaaa... lütfen relax olun herşeyi olumsuz karşılamayın pozitif bakın

Biri Çıkıp Hemşire Klibi çekiyor Hemşireler ayağı kalkıyor ;D

Biri çıkıp Diğer birine Bakkal müziği yapıyor diyor Bakallar ayağı kalkıyor ;D

Sanırım Bunları Aşamadığımız için Bir arpa boyU yol alamıyoruz Çok renkli olalım İçimizden herkesin farklı düşüncesi olabilsin ama bi fıkrayada hakaret acı veriyor diyecek kadar olayı büyütmeyelim.

İyi Çalışmalar Diliyorum...

sdty ' Alıntı:

Dost acı söyler tabi ki ,

Ya bu fıkrayı Meslektaşımız değilde bizim 4 etmesini çok istememize rağmen 2*2 = ? ne olmasına karar verenler tarafından buraya aktarılması daha ağır olurdu kanaatimce.

bencede bu fıkra hoş değil. 2*2=4 ettiği konusunda sonuna kadar mücade eden meslek mensupları, kaç isterseniz o olsun diyen meslek mensupları! yüzünden mağdur olmaktadır. sizde bilirsinizki vergi cıkartmayan meslek mensubu iyidir diye bir düşünce mükellefler nezdinde ama bu yaklaşım ne meslek etiğine adalet duygusuna sıgar.
işini layığıyla yapmaya çalışan meslek mensupları kötü oluyor.

inanılmaz itici bi fıkra vergi çıkarmayan muhsabeci iyidir görüşü yaygınken birde böyle fıkralarla bu görüşü onaylamak hoş değil fikrimce sndoahmet in söylediklerine katılyorum

6.HİS ' Alıntı:
inanılmaz itici bi fıkra vergi çıkarmayan muhsabeci iyidir görüşü yaygınken birde böyle fıkralarla bu görüşü onaylamak hoş değil fikrimce sndoahmet in söylediklerine katılyorum
doahmet ' Alıntı:
bencede bu fıkra hoş değil. 2*2=4 ettiği konusunda sonuna kadar mücade eden meslek mensupları, kaç isterseniz o olsun diyen meslek mensupları! yüzünden mağdur olmaktadır. sizde bilirsinizki vergi cıkartmayan meslek mensubu iyidir diye bir düşünce mükellefler nezdinde ama bu yaklaşım ne meslek etiğine adalet duygusuna sıgar.
işini layığıyla yapmaya çalışan meslek mensupları kötü oluyor.

Görüşlerinize saygı duyuyorum fakat sapla samanı ayırmamanızı öneririm.