Muhtaç insanlar için maaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GÜLÜŞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

hiç bir geliri olmayan ,bakıma muhtaç, emekli aylığı olmayan .50 yaşındaki bu kişiye devlet tarafından herhangi bir maaş bağlanabilirmi?. Daha doğrusu böyle muhtaç insanlar için devlet tarafından ödenen bir maaşvarmı?Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ynt: Muhtaç insanlar için maaş

65 yaşını doldurmuş muhtaç, güçsüz ve kimsesizlere aylık bağlanabiliyor. 50 yaşındaki kimse bu kanundan yararlanamaz. Bulunduğunuz ildeki mülki amirliğe başvurun. Çeşitli yardım fonlarından yararlanma imkanını araştırın.

sn.Sezer,
cevabınız için teşekkür ederim.Peki birşey daha sorabilirmiyim.65 yaş üzeri ise maaş için nereye başvuru yapmak gerekiyor.

Bulunduğunuz yerdeki Defterdarlık, yoksa Vergi Dairesi, yoksa Kaymakamlık. Gereken belgeler ve doldurulacak form verilir. Daha sonra araştırma yapılır. Sonuç için Bakanlığa gönderirler.

DOĞUM İÇİN İŞGÖREMEZLİK RAPORU HK

Merhaba,İş yerime 32.haftada 5 hafta daha çalışabilir raporumu verdim ,ancak muhasebecimizin bu konuda yeterli bilgisi olmadığı için bu raporda işe dönüş tarihin yok sisteme giremem dedi, bende bildiğim kadarıyla 37.haftadaki raporu gireceğini söyledim .

Sizden öğrenmek istediğm 37.haftada alacağım rapor dönüş tarihi açık olan bir rapordur (doğumdan sonra doğum kağıdıyla birlikte gidip işe başlama tarihimi yazdırmam gerekiyormuş) , muhasebecimiz sisteme sadece bu raporun başlangıç gününü girip , kapanışını daha sonra girip doğumdan sonra kapattıracağım tarihimi yazacak, yoksa 37.haftada birşey girmeyip ben raporu kapattırdığımda ikisinide aynı günmü sisteme girecek.

teşekkürler

Cevabınız için teşekkürler , yani 17 ocakta izne çıkıp 3 mayısta raporum bitiyorsa 3 mayıstamı sisteme girilmeli

Cevabınız için teşekkürler , yani 17 ocakta izne çıkıp 3 mayısta raporum bitiyorsa 3 mayıstamı sisteme girilmeli

Doğum raporlarında ilk gelen açık raporu bekletiyorum ve doğum bittikten sonra kapanış tarihi yazan rapor geldikten sonra sisteme girişini yapıyorum. Ayrıca Ek-10 verirkende açık tarihli raporu ek olarak göstererek bordrodan her ay o kişiyi 0 gün olarak gösteriyorum.

Şuana kadar bir sorun olmadı..