Mükellef Alımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hrkrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar yeni büro açtım ve farklı bir meslektaşımdan defter alıcam

Lütfen işleyen prosedür hakkında yardımcı olabilir misiniz??Aralık ayında mı görüşmeliyim yoksa bu ay görüşmelere başlamalı mıyım....

yardımlarınızı bekliyorum....

Aralık ayını beklerseniz sizin için iyi olur. Müşteri size geleceğim derse. Bunu şimdiki meslek mensubuna da söylesin. Bunun üzerine diğer meslek mensubuna siz bir telefon açarsanız iyi olur diye düşünüyorum. Benden daha tecrübeli meslektaşlarımın belki ekleyecekleri olabilir...

stajeradayi cevap için teşekkür ederim sonrası için izlemem gereken yol nedir ?sözleşme tarihi ,eski mali müşavirden hangi dosyalar alınmalı istenmeli staj yaptğım dönemlerde böyle bir işlemle karşılaşmadım ve izlemem gereken tablo konusunda biraz yardımcı olabilrseniz?

Herkese iyi çalışmalar

aşağıda belirteceğim prosedürde 01.01.2015 tarihi örnek verilmiştir.

1-01.01.2015 başlangıç tarihli müşteri hizmet sözleşmesi yapılacak.(Diğer meslek mensubunun gib'den 31.12.2014 bitiş tarihli sözleşme iptali yapması gerekir.)
2-2014/12.dönemine ait Kdv Beyannamesi örneği
3-2014/12 veya 2014/10-11-12 muhtasar beyannamesi(gerekirse)
4-İşletmeye ait SGK şifresi veya şifreleri(varsa)
5-İnternet Vergi Dairesi şifresi(varsa)

tavsiyem 01.01.2015 tarihi itibariyle mükellefin işlemlerine başlanılmasıdır.

Herkese iyi çalışmalar

aşağıda belirteceğim prosedürde 01.01.2015 tarihi örnek verilmiştir.

1-01.01.2015 başlangıç tarihli müşteri hizmet sözleşmesi yapılacak.(Diğer meslek mensubunun gib'den 31.12.2014 bitiş tarihli sözleşme iptali yapması gerekir.)
2-2014/12.dönemine ait Kdv Beyannamesi örneği
3-2014/12 veya 2014/10-11-12 muhtasar beyannamesi(gerekirse)
4-İşletmeye ait SGK şifresi veya şifreleri(varsa)
5-İnternet Vergi Dairesi şifresi(varsa)

tavsiyem 01.01.2015 tarihi itibariyle mükellefin işlemlerine başlanılmasıdır.

çok teşekkür ederim

Sözleşme tarihi ,eski mali müşavirden hangi dosyalar alınmalı istenmeli staj yaptğım dönemlerde böyle bir işlemle karşılaşmadım ve izlemem gereken tablo konusunda biraz yardımcı olabilrseniz?