Hasan Bey, meslek ile alakalı iyi bir yaklaşımla genel ve derin sorunlardan bahsetmişsiniz burada konuyla alakalı ne ile ilişkilendirdiğinizi anlayamadım ama ben kendi adıma birşeyler söyleyeyim.Kendimi meslekten sayacak kadar görmüyorum yolun çok başındayım yaşım 24 ve yaklaşık 3 yıllık bir büro tecrübem var ama faks fotokopi ile başlamadım işe biraz daha dolu çalışıyorum tabi ücretten büyük oranda feragat ederek..meslek sorunları ile konuşacak bilgi ve tecrübem donanımım yok.forumda da yeniyim ilk mesajım bu soruya gelen cevaplar bir çözüm,yapıcı, fikir alışverişi, sohbet ortamı yaratacak şekilde değil eleştirisel yaklaşımlar oldu.(mükkellef niye arayıp sormamış suç muhasebecide değil, geçmiş olsun gibi ) burada bir suçlu aranmıyor zaten bu zamana kadar ne yapılmadığı değil bundan sonra ne yapılması gerektiğiydi benim sorum ? bu mükellef benimde hizmet aldığım mükellefiyet adına bilinçsiz genç bir tanıdık bu konuyu bana danıştı bende bilgi adına öğrenmeye çalışıyorum...burada üstadların daha yapıcı yaklaşımlarla yanıt vermesi gerekir dediğiniz gibi konuşarak...