merhabalar çalışmış olduğum şirkete asgari geçim indirimi ödemelerimi, yıllık ücretli izin paramı, vede maaşımı alamıyorum diye ihtarname çektim ve 3 gün içinde ödenmesini talep ettim, ihtarnamenin son günü muhasebe departmanından aradılar siz ihtarnamenizi geri çekin bizde alacaklarınızı hesaplayalım size birgün verelim ve o gün ödeyelim dediler bende hayır ödemelerimi yapın bende aldığıma dair belge vereyim dedim yoksa mahkemeye başvurucağımı söyledim telefonu kapattılar, bende bir şirket yetkilisi arkadası (patronun yeğeni) arayıp ben mahkemelerle uğraşmak istemiyorum sizde boşuna uğraşmayın benim çıkışımı verin tüm haklarımı ödeyin konu uzamadan kapansın dedim,arkadaş bana patronla görüşeceğini söyleyip beni haberdar edeceğini söyledi ve sonrasında arayıp tamam şirkete git muhasebe departmanından çıkış işlemlerini yaptır dediler. 3 gün boyunca şirkete gitmeme rağmen ve hergün aramama rağmen beni yarın halledicez çıkış işlemlerinizi diye oyalayıp durdular ve dün tekrar şirketi aradım ve bana çıkış işlemlerimin yapılmayacağını işe devam etmemin gerektiğini söylediler. bende sözlerine itimat ettiğimden dolayı işten çıkışım verildi diye işyerine gitmemiştim ve bugün öğrendimki beni yarın yarın diye oyaladıkları günler işe gelmediğim için tutanak tutmuşlar ve bu arada ihtarnamenin tebliğ tarihinden 4 gün sonra maaş hesabıma sigortaya gösterilen tutar kadar maaş ödemesi yapmışlar şimdi ne yapmam gerekir acaba