Nereden Ne Çalışmalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haktan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haktan

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar tüm derslere hangi kaynaklardan çalışalım liste olarak yazabilirsek.

Ynt: nereden ne çalışmalı

Denetim Oktay Taş-Cem Niyazi Durmuş ve Ömer Duman ile çıkmış sorular
Muhasebe Ercan Bayazıtlı ve çıkmış sorular
Maliyet Yurdakul Çaldağ ve çıkmış sorular
Temel Hukuk Arif Kocaman ve çıkmış sorular
Vergi Vergi mevzuatı kitapçığı,Ateş Oktar ve çıkmış sorular
Analiz Nalan Akdoğan,İbrahim Lazol ve çıkmış sorular
Meslek ismmmo yayınları kanun ve yönetmelikler

ayrıca ismmmo,deha,murat,referans,ilkumut gibi dersanelerden detsek alabilirsiniz.
Onun haricinde İslam Çankayanın 3000 sayfalık muhasebecilerin el kitabı ile deha yayınlarının yeterlilik serisi faydalı olur kanaatindeyim.

Ynt: Nereden Ne Çalışmalı

Ben de sınavlara hazırlanırken aşağıdaki kaynaklardan yararlandım arkadaşlar, faydası olur ümidiyle paylaşmak istiyorum ;

Muhasebe ve Maliyet ; özellikle 2000 yılı ve sonrasında çıkmış soruları tekrar tekrar çözmenizi tavsiye ederim, Tesmer'in çıkmış sorularla ilgili bir kitabı var, odanızdan temin edebilirsiniz...Bununla birlikte turuncu kitap diye nitelendirilen Tekdüzen Muhasebe Sistemi Uygulaması ( Nalan Akdoğan&Orhan Sevilengül ) da bu iki ders için tavsiye edebileceğim kaynak kitaplardan..

Vergi Hukuku ; Vergi Hukuku ve Türk Vergi Sistemi ( Abdurrahman Akdoğan) , Türk Vergi Sistemi ( Nihat Edizdoğan&Niyazi Özker&Emrah Ferhatoğlu&Semih Bilge) ve tabi kanun kitapçığı...

Analiz ; İSMMMO'nun yeterlilik kursu notlarının özetlendiği kitaptan ve Tesmer'in çıkmış sorular kitabındaki yorumlardan faydalandım ancak muhasebe ve maliyet derslerinde olduğu gibi sınavdaymışcasına çok sayıda soru çözmek ve bunları yazılı olarak yorumlamak, size pratiklik kazandırması açısından önemli..

Denetim ; Muhasebe Denetimi ( Nejat Bozkurt ), Temel Hukuk ; Arif Kocaman, Meslek ; Kanun ve yönetmelikler

Bir de genel kanaatin aksine, İsmmmo'nun düzenlendiği yeterlilik kursu notlarının bana oldukça faydası oldu...

Son olarak forumu takip etmenin de kaynak niteliğinde olduğunu düşünüyorum :) ve sınavlara hazırlanan tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum..

Ynt: Nereden Ne Çalışmalı

Herkese merhaba,

bence son birkaç yılın çıkmış soruları, (1.öncelik)
bu konuları içeren soru bankaları örnek testler ve
konu anlatımları kaynak olarak alınmalı.

çıkmış sorulara birkaç test bakıldığındatarz zaten anlışılıyor.

tesmer.gen.tr nin sınava hazırlık cd leri var elimde, isteyen olursa gönderebilirim.