Nisbi aidat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stonhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stonhand

Tanınmış Üye
Oda 250 TL nisbi aidat tahakkuk ettirmiş yahu bu nisbi aidat yapılan kardan alınmıyormuydu adamlara gelir vergisi beyannamemide gönderdim ilk yıl zarar çıktı şimdi bu 250 TL borç nerden çıktı ?
Normalde nisbi aidat yapılan kardan alınmıyormuydu ??? ??? ???

Ynt: nisbi aidat

hoppalaaa yönetmeliği şimdi gördüm nisbi aidat matbu aidatın 1 katından az olamazmış ödersem şerefsizim arkadaş bu ne ya hadi yıllık 250 kitledin aldın bir daha bir daha bu ne be ettiğim zarardan nasıl aidat çıkarırlar böyle bir şey varmı yahu vallahi yuh ya

Ynt: Nisbi aidat

stonhand ' Alıntı:
Oda 250 TL nisbi aidat tahakkuk ettirmiş yahu bu nisbi aidat yapılan kardan alınmıyormuydu adamlara gelir vergisi beyannamemide gönderdim ilk yıl zarar çıktı şimdi bu 250 TL borç nerden çıktı ?
Normalde nisbi aidat yapılan kardan alınmıyormuydu ??? ??? ???

2013 yılı Mayıs ta seçimler var bakalım neler olacak. Yoksa yine aynı yönetimler bizler için çalışma(ma) ya devam mı edecek. ??

üstüne bir de ruhsat harçları geliyor şimdi,yakında ne kazanıosanız bize verin dicekler ama utanıyolar!!

Yahu böyle manyaklık olurmu arkadaş yani bunlar bize ne demek istiyor senin büronmu var çalışanlar listesinde kayıtlımısın zararmı ettin banane birader seve seve 250 TL vereceksin yahu zaten matbudan almışsın adı üstünde nisbi kardeşim kazancımdan alman lazım ulan büroyu açtım bir ton masraf ettim bir ton borca girdim üstüne ilk yıl normal bir şekilde zarar ettim para kazanmadım cepten yedim maliye bile bunu gördü mahsuplarımı defter incelemesi olmadan yaptı şimdi bide şimdi bu haramzadelerimi para yediricem vallahide ödemiyorum billahide ödemiyorum seçimdede bunlara oy verirsem şerefsizim resmen cinnete geldim arkadaş bide utanmaz arlanmazlar cebime mesaj atmışlar şu kadar borcunuz var diye yuh be kardeşim yüzde kalmadı bunlarda

Bugün dile getirirsem fazla dile getireceğim en temizi yarın sakin kafayla bir mail yazmak olacak yoksa bugün aklıma ne geliyorsa yazıcam ancak böyle birşey yok arkadaş ben zarar edeceğim sende benim zararımdan kendine kar payı çıkaracaksın yani sen işyeri açtınmı yada kayıtlı çalıştınmı yok arkadaş matbu harici 250 yi vereceksin ne güzel memleket be.
Ben bu odaların gelene geçene neden belge verdiğinide çözdüm artık adam başı 500 TL alsan tabiki orda burda benim şu kadar bin üyem var dersin yahu üyelerin durumu ne tahsilatı varmı bu adamlar ne yer ne içer banane ben aldığıma bakarım ne güzel memleket be yok arkadaş vallahide cinnete geldim ödemiyorum alabiliyorsa gelsin alsın böyle birşey olmaz olamaz matbuyu al daha matbunun taksidi bitmeden nisbiye zıpla yahu büroyu açtım bana 1 TL faydaları yok hiçbir işe yaramayan bir oda ama gel gelelim yılda 500 TL ne güzel memleket be

selamlar,
aslında iyi düzenleme yapılması gerekiyor. Çalışanlarda maktu aidatı yarısını ödemelidir.

stonhand ' Alıntı:
Yahu böyle manyaklık olurmu arkadaş yani bunlar bize ne demek istiyor senin büronmu var çalışanlar listesinde kayıtlımısın zararmı ettin banane birader seve seve 250 TL vereceksin yahu zaten matbudan almışsın adı üstünde nisbi kardeşim kazancımdan alman lazım ulan büroyu açtım bir ton masraf ettim bir ton borca girdim üstüne ilk yıl normal bir şekilde zarar ettim para kazanmadım cepten yedim maliye bile bunu gördü mahsuplarımı defter incelemesi olmadan yaptı şimdi bide şimdi bu haramzadelerimi para yediricem vallahide ödemiyorum billahide ödemiyorum seçimdede bunlara oy verirsem şerefsizim resmen cinnete geldim arkadaş bide utanmaz arlanmazlar cebime mesaj atmışlar şu kadar borcunuz var diye yuh be kardeşim yüzde kalmadı bunlarda

+1 destek

Bu kadar harç ve aidat ödeyen bir meslek örgütü daha var mı ? yeni başlayanlar bu kadar maddi yükün altına nasıl girecekler...insaf artık yani daha yeni smmm ruhsatı için 4 bin tl para ödedik...herşeyi brakıp gidelim mi onu mu istiyorlar

üç kuruş kar etsen 260+260 tl nisbi aidat, soygun bu gerçekten soygun. 520 tl haram olsun ne diyeyim