Önemli..Genetiği Değiştirilmiş Ürünlere Karşı

Değerli meslektaşlarım aslında bu gdo meselesi bizim bütün mesleki etkinliklerimizden soru ve sorunlarımızdan daha önemli...
Bir kurtuluş savaşı...... bunun için şu iletişim çağında ne yapabiliriz. Nasıl mücadele edebiliriz.
Bu kurtuluş savaşında, gelecek neslimiz adına ne yapabiliriz.Çocuklarımız adına ne yapabiliriz.O masum yavrulara ne versek zararlı faydalı demez- karnının açlığına bakar - yer..
Gaflet delalet hatta hıyanet içindeki dahili bedbahtları nasıl yola getirebiliriz.
İnternet ortamında nasıl bir platform oluşturabilir en azından bu ateşe ağzıyla su taşıyan bir karınca misali
safımızı belli edebiliriz.
Bu forum net dünyasının aydın kesiminin buluştuğu ortamlardan..Fikirlerinizi bekliyorum.
Çocuklar için...
Millet için...
SAYGILAR....

Ynt: ÖNEMLİ..GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ÜRÜNLERE KARŞI

Valla ben tarım bakanlığına mail attım , vazgeçtik , giremez çıkamaz diyorlar ama biz yine de tepkisiz kalmayalım dimi :)

Ynt: ÖNEMLİ..GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ÜRÜNLERE KARŞI

Ebrulimm ' Alıntı:
Nurullah Bey endişelerinize kesinlikle katılıyorum,katılmayan yoktur.Ama bireysel çaba yada isteklerle biryerlere varılmadığını çok tecrübe etmiş biri olarak ne yazık ki bu konuda da ümitsizim,bu konuyla ilgili üye olduğum bir site var ama inanın laf kalabalığından başka birşey değil.Gönül ister ki sivil toplum örgütleri başı çeksinler ancak bu duyarlılıktakiler buluşup,icaata geçene kadar biz bu mevzuuyu da unutuuuur gideriz.

Karamsarlığımı affedin lütfen,siteyi size mesaj attım,takip etmek isterseniz bilgilenmek adına diye.Hani olur ya belki bir karar alınır da sesimizi duyurmaya niyet ederiz.

Saygılarımla

Bakın işte burada yanıldınız. Devlet hastanesi personelinden bir kaç kişiyi şikayet ettim bakanlığa , 2 gündür telefonların ardı arkası kesilmiyor. Ne şekilde olursa olsun , lütfen tepkisiz kalmayalım , koyun gibi nereye çekrlerse oraya gitmeyelim , bu hayat bizim bu kadar hayatımıza müdahale etmelerine izin veremeyizzzz :(

Ynt: Önemli..Genetiği Değiştirilmiş Ürünlere Karşı

Amaç sonuca ulaşmak değil.
Borcumuzu ödemek.
Herkesin borcu yapabileceği kadardır.

geçici siyasi bir mesele olduğunda onbinler hatta yüzbinler meydanları doldurabiliyor.