personel maaş programı

Öneri...Lütfen Okuyun!!!

HResources

Katkı Sunan Üye
Benim bir önerim var.Bu excel, word gibi formları dosya olarak yükleme yapabileceğimiz bir bölüm olsa çok güzel olur.Herkes örnek formları buradan temin edebilir.Buradan Sayın Alomaliye Yetkililerine duyuralım.

Önerilerinizi bekliyoruz.

HResources' Alıntı:
Benim bir önerim var.Bu excel, word gibi formları dosya olarak yükleme yapabileceğimiz bir bölüm olsa çok güzel olur.Herkes örnek formları buradan temin edebilir.Buradan Sayın Alomaliye Yetkililerine duyuralım.

Önerilerinizi bekliyoruz.
+1
Size katılıyorum.

ben de destekliyorum öncelik tabiki alomaliye.com yetkililerinde ama olmazsa ben kendi sitemde sizlere bir alan açabilirim

önerinizi destekliyorum arkadaşlar.
önerinizi içeren benzer bir site bulmuştum yani bazı formların word ve excel formatlarını ama paylaşımımı admin sildi.
Napalım,alomaliyeden bekleyeceğiz artık.

İYİ ÇALIŞMALAR

önerinizi destekliyorum,

bu konuda zaten sorun yaşamıştım, excel word kullanılabilse güzel olur.

Merhaba,
Bu öneriyi tabiki destekliyorum. Yalnız bir çekincem var. Biliyorsunuz yüklenen her dosya alan kaplayacaktır. Bu fazladan kullanılan alan ise hosting açısından (en azından hosting ücreti) bir külfet getircektir.

Alomaliye'nin hangi şartlarla yayınlandığını bilmiyorum ama eğer alan problemi yoksa kesinlikle olması gereken bir uygulama.

TABİİ Kİ DESTEKLİYORUM.,DİLEKÇE,FESİH BİLDİRİM ÖRNEKLERİ,TUTANAK ÖRNEKLERİ,İHTAR BİLDİRİMLERİ İŞ TANIMLARI,
İBRANAME ÖRNEKLERİ,İŞ SÖZLEŞMELERİ ÖRNEKLERİNİ YARARLANMALARI AMACIYLA YÜZÜ AŞKIN FORM ÖRNEKLERİ ÇALIŞMASI YAPTIM,ELBETTE BAZI YAYINLARDAN VE SİTELERDEN FAYDALANDIM.BUNLARI GÖNDEREBİLİRİM.SELAMLAR

RECEP' Alıntı:
TABİİ Kİ DESTEKLİYORUM.,DİLEKÇE,FESİH BİLDİRİM ÖRNEKLERİ,TUTANAK ÖRNEKLERİ,İHTAR BİLDİRİMLERİ İŞ TANIMLARI,
İBRANAME ÖRNEKLERİ,İŞ SÖZLEŞMELERİ ÖRNEKLERİNİ YARARLANMALARI AMACIYLA YÜZÜ AŞKIN FORM ÖRNEKLERİ ÇALIŞMASI YAPTIM,ELBETTE BAZI YAYINLARDAN VE SİTELERDEN FAYDALANDIM.BUNLARI GÖNDEREBİLİRİM.SELAMLAR
eğer bunlardan en önemlilerini bana gönderebilirseniz alomaliye.com bu konudaki görüşlerini belirtene kadar nette kullanıma açabilirim

Merhaba;

Arkadaşlar önerimizi admin'e özel mesaj olarak ilettim ve bizleri bilgilendirmelerini istedim.

Bilgilerinize.

bu öneriye bende katılıyorum bizler açısından çok faydalı olur forum yetkililerinin bunu gözönüne alacağına inanıyorum iyi çalışmalar kolay gelsin :D :D :)

DOSYALAR

BENDE DESTEKLİYORUM HEPİMİZİN PRATİKTE KULLANDIGI VERİLERİ PAYLAŞMAK KADAR GÜZEL BİŞEY OLAMAZ

KONU HAKKINDA

bende bu konuyu destekliyorum.forum kullanıcılarınada son derece yararlı ve faydalı olacağı kanaatindeyim..çünkü bilgi paylaşılması gereken bir değerdir.