ben x nakış ve tekstılde 29.09.2005 de işe başladım ve ılerleyen zamanlarda patronun yaptıgı toplantıda y tekstıl ıle ortak olucagımızı ögrendık ve gun geldı y tekstılın bınasına tasındık 12 tane nakıs makınamız vardı bunların yarısı hacızlı dıgerlerının borcu yoktu tasınmamızla bırlıkte gecen 1 haftalık surede makınaların yerı degıstıgıyle mı alakalı bılmıyorum ama hacızlı olan makınaları aldılar ve bızım eskı patronunda ısyerıyle alakası kalmadı . yenı patronumuzla 24.04.2007den berı yolumuza devam edıyoruz .yeni patronun acıklamasıyla eskı yerdekı haklarınız neyse ben verıcem dedı .buraya kadar sorun yok .resmı tatıllerımızde verılmıyordu 1 mayıs 2010 da hakkımızı arayarak ve işine gelmeyen varsa kapıyı gösterme tehdıdıyle karşı karşıya kalsakda sonunda vermeyı kabul ettıler bundan sonrasını verıyolar kendı y tekstılıne zaten verıyolardı - .ben de eski verılmeyen resmı tatıllerımızıde ıstedım sen ne yapmaya çalışıyorsun art nıyetlı davranıyorsun dıyor 2007den berı verılmeyen haklarımızı almamız gerekmıyormu ?bunları dıyen muhasebecı kendısıde alabılıcegımıde soyledı benı cıkarmayıda dusunuyor hakkımı aradıgım için .sana verıcegım tazmınat 3- 3.5 dedı .eskı ısyerındekı hakkım ıçınde bız ortak degıldık sadece makınaları satın aldık sızıde ıse baslattık dedı .eskı çalısanlarla beraber 5 kişi halen devam edıyoruz mahkemeye versende 3-5 yıl surer dedı benı caydırmaya çalışıyor sız degerlı buyuklerımızden nasıl bır yol ızlemem gerektıgı hakkında bılgı almak ıstıyoru