ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selamlar.
Özel güvenlik hizmetlerinin uygulanmasına ilişkin kanun ve yönetmelikler var.
Benim sorum, işyeri güvenliği için özel güvenlik şirketleriyle çalışmayıp bu işi kendi bünyemizde yapmamız durumunda ne gibi ayrıntılar var bunları öğrenmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

merhabalar,
öncelikle karar defterine yönetim kurulu kararı alacaksınız (....adresinde toplanarak şirketimiz bünyesinde özel güvenlik birimi kurmaya oy birliği ile karar verilmiştir. diyerek) daha sonra ilgili emniyet müdürlüğü bünyenizdeki, özel güvenlik biriminden yatay dikey formlar var onları temin edip, ilgili valilik makamınıza dilekçe yazıp (....adresindeki şirketimiz bünyesinde özel güvenlik birimi kurmak istiyoruz .... diye) formlarıda doldurup,ticaret sicil gazetesi fot. karar fotokopisini de ekleyip valilik makamına başvurcaksınız. oradan düzenlediğiniz dilekçenize onay yapıyorlar onu yaptırıp, emniyete (özel güvenlik birimine) evrakları teslim edip. beklemeye geçiyorsunuz en son olarak da emniyetten (özel güv.biriminden) komisyon üyeleri gelip işyerinizi kontrol ediyorlar. durumu değerlendirip işyerinize1 kişilik 2-3 vs. kişilik silahlı-silahsız özel güvenlik birimi kurulabilir diye izn veriliyor ve işniz bitiyor.
iyi çalışmalar kolay gelsiin :roll:

selam ve saygılarımla,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...