Merhaba ben 1999 senesinde sigota başlangıcı oldu işitme sorunumdan dolayı askerlikten muaf oldum İstanbulda yaşıyorum
2004 senesinde bu sorunum için %42 özürlü işitme özürlü raporu ve kimliği aldım
daha sonra 2008 senesinde vergi muafiyeti için basvurdum ama raporum 2006'dan eski oldugu için kabul etmediler tekrar sağlık heyetine girip Rapor alayım dedim ama bu sefer %42 olan raporumu %20 lere düşürmüşler
yani ben hiçbir ameliyat geçirmedim ve iyileşme meydanada gelmedi itiraz edip 2.ci defada basvurdum
bu seferde özürlülük oranı %26 olarak geldi. bunuda itiraz edince Sağlık raporu için Ankaraya gitmem gerektiğini belirttiler.Elimde hala %42 özürlü olduguma dair Özürlü kimlik kartı mevcuttur.
Sormak istediğm konu benim bu durumda ne yapmam gerekli
vergi muafiyetini illada almak zorundamıyım yani erken emekli hakkını isteyebilmek için
3600 prim gün sayısında emekli olabiliniyormus sanırım
suan benim 3000 olarak gözüküyor
Yardımcı ve biliglendiriseniz cok minnettar kalırım
iyi çalısmalar
Sağlıcakla
2004 senesinde bu sorunum için %42 özürlü işitme özürlü raporu ve kimliği aldım
daha sonra 2008 senesinde vergi muafiyeti için basvurdum ama raporum 2006'dan eski oldugu için kabul etmediler tekrar sağlık heyetine girip Rapor alayım dedim ama bu sefer %42 olan raporumu %20 lere düşürmüşler
yani ben hiçbir ameliyat geçirmedim ve iyileşme meydanada gelmedi itiraz edip 2.ci defada basvurdum
bu seferde özürlülük oranı %26 olarak geldi. bunuda itiraz edince Sağlık raporu için Ankaraya gitmem gerektiğini belirttiler.Elimde hala %42 özürlü olduguma dair Özürlü kimlik kartı mevcuttur.
Sormak istediğm konu benim bu durumda ne yapmam gerekli
vergi muafiyetini illada almak zorundamıyım yani erken emekli hakkını isteyebilmek için
3600 prim gün sayısında emekli olabiliniyormus sanırım
suan benim 3000 olarak gözüküyor
Yardımcı ve biliglendiriseniz cok minnettar kalırım
iyi çalısmalar
Sağlıcakla