personel maaş programı

Part-Time İşçi Çalıştırma Hk.

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karadağ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyelik
22 Kas 2005
Mesajlar
9
bir şirketde ssk lı çalışan bir kişiyi şirketmizde mesai saati dışında günde iki saat çalıştırmak istiyoruz.buna ödüyeceğimiz ücreti gider olarak nasıl belgelendirmeliyiz.şirket olarak buna karar defterinde karar almamız gerekir mi?ssk yönünden bir kez ssk lı göstermeye gerek var mı?
 
öncelikle kısmı süreli part time iş sözleşmesini doldurmanız gerekir daha sonra aynı normal işe giriş yapmanız ve her ay o kişi için eksik gün formunu sskya vermeniz verirken ek olarak sözleşme fotokobisini eklemeniz gerekir.tabi sskya bildirim gönderirken kaç gün çalışacaksa(sözleşmeden yazan gün)kadar bildirim yapacaksınız
 
ssklı çalışan personelinizi çalışma saati dışında 2 saat çalıştırmak istiyorsunuz !

peki bu kişiyi ssk olarak çalışırken part time olarak tekrar nasıl ssk lı göstereceksiniz bu mümkün olmaması gerekiyor.

bence ssklı olarak çalışanızı çalıştırmak istediğiniz 2 saat süreyide çalışma saati içerisinde ; fazla çalışma olarak değerlendirmeniz daha mantıklı olacaktır.

İyi çalışmalar
 
hatice arkadaşımızın sölediği doğru...
mehmet abi işçi başka bi şirkette çalışıyo anladığım kadarıyla onun için böle yapmalı....
 
bir personeli tam zamanlıdan kısmi süreliye geçireceksek giriş çıkış yapmaya gerek yoktur. hizmet akdinde işe başlama tarihine ne zamandan itibaren kısmıye dönecekse o yazılabilir.
 
Üst