Pastane İşletmesi Hakkında.

Üyelik
25 Ara 2012
Mesajlar
221
Konum
izmir
İyi günler. Küçük bir pastane işletmesinin muhasebesi hakkında bilginize ihtiyacım var.

Geçici vergi döneminde mamullerin maliyetinin hesaplanması için yardıma ihtiyacım var
 

merkür2

Tanınmış Üye
Üyelik
27 Tem 2012
Mesajlar
5,310
Konum
Manisa
Mamul maliyeti hesaplayabilmek için pastane sahibinden bilgi almalısınız. Ürettiği mamullerin malzeme alışı ve bu malzemelerden neye ne kadar kullandığını ve ne kadar ne ürettiğini öğrenerek maliyetleri bulabilirsiniz.
 
Üyelik
25 Ara 2012
Mesajlar
221
Konum
izmir
teşekkürler . Baklava kutusu, pasta kutusu ve pasta altlığını maliyete yüklüyorum. Doğru mu yoksa direk gidere mi atmalıyım.
 
Üst