herkese mehraba arkadaşlar
ben özel bir sektörde ssk lı olarak çalışıyorum
yaklaşık 4 senedir çalışıyorum ve işyerinde patronlarımız 3 ortak
pazar günü çalışmamızı istiyor
mesai vermiyorlar herhangibi ek ücret ödemiyorlar
ve ben bu konuya itiraz etsem çalışmıyacağımız söylesem beni işden bu sebeden dolayı kendilerini haklı bulundurarak beni işden çıkarırlarmı ve çıkarırken tazminatımı vermeme gibi bir olanak sağlayabilirlermi
pazar günleri bazen çalışıyoruz ben ve diğer arkadaşlarım
mesai vermiyorlar bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz
birde
sene başında bizlere zorunlu olarak prosedür gereğiymiş bir kagıt imzalattırdırlar günlük 3 saat mesaisi yanlız bu durumdan dolayı kendilerini yine haklı gösterebilirlermi
pazar günleri çalıştığımızda hafta içide izin vermiyorlar
yıllık izin sadece bir hafta veriyorlar genel haklarımıızı nasıl arayabileceğiz işçi olduğumuz için eziliyoruz
tek isteğim pazar günleri çalışmamak ve zorunlu olarak çalışacaksın diyorlar mesai verseler çalışacam ama onuda vermiyorlar bedavaya çalıştırıyorlar
bu konuda bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum
iyi geceler...
ben özel bir sektörde ssk lı olarak çalışıyorum
yaklaşık 4 senedir çalışıyorum ve işyerinde patronlarımız 3 ortak
pazar günü çalışmamızı istiyor
mesai vermiyorlar herhangibi ek ücret ödemiyorlar
ve ben bu konuya itiraz etsem çalışmıyacağımız söylesem beni işden bu sebeden dolayı kendilerini haklı bulundurarak beni işden çıkarırlarmı ve çıkarırken tazminatımı vermeme gibi bir olanak sağlayabilirlermi
pazar günleri bazen çalışıyoruz ben ve diğer arkadaşlarım
mesai vermiyorlar bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz
birde
sene başında bizlere zorunlu olarak prosedür gereğiymiş bir kagıt imzalattırdırlar günlük 3 saat mesaisi yanlız bu durumdan dolayı kendilerini yine haklı gösterebilirlermi
pazar günleri çalıştığımızda hafta içide izin vermiyorlar
yıllık izin sadece bir hafta veriyorlar genel haklarımıızı nasıl arayabileceğiz işçi olduğumuz için eziliyoruz
tek isteğim pazar günleri çalışmamak ve zorunlu olarak çalışacaksın diyorlar mesai verseler çalışacam ama onuda vermiyorlar bedavaya çalıştırıyorlar
bu konuda bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum
iyi geceler...