Personel Bordro Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SM42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi forumlar.

Arkadaşlar işten çıkış hakkında bir sorum olacak.İşten ayrılan bir çalışana maaş bordrosu,ibraname,istifa dilekçesi imzalatmak yeterlimidir? Ücret pusulası zorunlumudur?

Merhaba
Ücret pusulası verilmesi zorunludur. Verildiğini ispat etmek işverenin görevi olduğu için bir kopyasına teslim aldığına dair işçiden yazı ve imza almak uygun olacaktır.

Arkadaşlar bir sorum olacak 25 Haziran'da işe giriş 22 Temmuz'da işten kovulma hiçbir şey imzalamadan çekip gelmek patronun psikolojik baskısını görmek ağladım gözyaşlarımı tutamadım kendime gelmek için sakinleşmek için dışarı çıktım patron Vallahi defol git senin nazını çekemem diye kovdu çıkışını imzala dedi imza atmayacağım dedim çektim geldim işyerinden alacağım var mesailerim var sigorta yaptı Haziran ayına 5 gün bordo verdi. Ne yapmalıyım. Alacagımı yatırırmı bankaya. Bana sorun olarmı ha bide işyerinde yediğim yemeği haketmiyosun dedi.

Arkadaşlar bir sorum olacak 25 Haziran'da işe giriş 22 Temmuz'da işten kovulma hiçbir şey imzalamadan çekip gelmek patronun psikolojik baskısını görmek ağladım gözyaşlarımı tutamadım kendime gelmek için sakinleşmek için dışarı çıktım patron Vallahi defol git senin nazını çekemem diye kovdu çıkışını imzala dedi imza atmayacağım dedim çektim geldim işyerinden alacağım var mesailerim var sigorta yaptı Haziran ayına 5 gün bordo verdi. Ne yapmalıyım. Alacagımı yatırırmı bankaya. Bana sorun olarmı ha bide işyerinde yediğim yemeği haketmiyosun dedi.

Muhtemelen deneme süresi içerisinde fesih olacaktır. Maaşınızı ödemek zorunda, fazla mesailerinizi de ödemek zorunda ama ödemem derse dava açmayacağınızı bildiği için öder mi bilemeyiz.
Çıkış işlemleriniz için imza atmasanız dahi deneme süresi olunca direkt işlem yapılabiliyor.