Pozisyon Değişikliği

Bir iş yerinde güvenlik amiri olarak calismaktayken. Tarafıma başka bi yere gonderilecegim söylendi. Artık amir olarak istemediklerini belirttiler. Bende gitmek istemediğimi söyledim. Bende vardiya geceyim .Beni vardiyaya verdiler. Amirlik pozisyonunu elimden aldılar. Ama isverenin kotu niyetli oldugunu dusunuyorum.eylul 13 de vardiyaya gectim.26 eylulden beri rapirlu ve izinliyim.Bana bir sebep belirtmediler.yazili bir evrak vermediler. Ee şimdi maaşım da düşecek ben bunu düşünmemiştim. Raporluydum ve yıllık izne çıktım ardından şimdi yeni amir ise başlamış ve benim elimde hicbir yazılı bildirim yok ne yapmalıyım. Ben bu maaşla bu pozisyonda çalışmak istemiyorum. Ne yapmaliyim geçmi kaldim

O maaşla o pozsyonda çalışmak istemiyorsanız, işverene bu istemeyişinizi yazılı olarak bildirmeniz gerekir. Yeni görevlendirme yazılı olarak size bildirilmesi elbette esas olan ama sözlü bildirimden sonra da yeni göreve itiraz etmeden o şartlarla çalışmaya devam etmek, sizin o görev değişikliğine itirazınız olmadığı , kabul ettiğiniz sonucunu getirir.
O nedenle eğer bir süre bu şekilde çalışayım da daha sonra işi bırakır tazminatımı alırım şeklinde bir düşünceniz varsa, yanılabilirsiniz.

Benim vardiyaya başlayacağım ilk gün cuma 26 sindan beri raporlu ve izinliyim. Sözlü olarak vardiya ya geçmeyi anlık kabul ettim sonra baktım maaşımda düşecek ve işveren iyi niyetli değil diye düşündüm. Sözlü olarak kabul ettiğimi yazili olarak itiraz edebilirmiyim. Ayrıca maaş düşürme olayı için de tarafimdan onay alınması gerekmiyormu.Ben izindeyken yeni amir almışlar vardiya listesi oluşturmuşlar ben hen7z listeye imza atmadım

Son düzenleme: