Puantaj defterini bilgisayarda tutmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SYILMAZOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar inşaat ve üretim firmasıyız. günlük çaılşmalarımızı puantaj defteri yerine bilgisayarda aynı formatta tutsak kanun açısından bir sakıncası olurmu? kolay gelsin

Ynt: Puantaj defterini bilgisayarda tutmak

puantaj defterine çalışanlarınızdan imza alıyormusunuz ?

üstad ????????
yazmıyor zaten sorunda orda ama sgk öyle istiyor (eksik gün puantajlarında)

SGK müfettişine göre değişir Samsunda SGK müfettişleri en son görüşmemde bu konua çok dikkat etmedikleri ücret pusulalarının imzalanmasına dikkat ettiklerini belirtmişlerdir.

Kısmi süreli çalışanlarda örneğin ayda 10 gün çalışacağı sözleşmede belirtilmiş ise eksik gün bildirimi ekinde sözleşme haricinde puantaj listesi vs. göndermek gerekiyor mu?

kesinlikle .. zaten öyle olmasa herkes kanuna göre davranır .

Sözleşme her ay zaten gönderiliyor, yeterli değil midir?

kesinlikle .. zaten öyle olmasa herkes kanuna göre davranır .
cevabım kısmi süreli çalışanlarla ilgili soruya ait değil.

hakankrl ' Alıntı:
Kısmi süreli çalışanlarda örneğin ayda 10 gün çalışacağı sözleşmede belirtilmiş ise eksik gün bildirimi ekinde sözleşme haricinde puantaj listesi vs. göndermek gerekiyor mu?

Eksik gün nedenine Kısmi istihdam yazıyorsunuz öyle değil mi?

Kısmi istihdam olarak yazıyorsanız sözleşmeyi eklemeniz yeterlidir.

hakankrl ' Alıntı:

Puantaj listesi gerekmiyor oda nerden çıktı. Sözleşme yeterli

hayır almıyoruz. ama sonradan bunları ücrete döküyoruz ve personele ücret bordrosunu ve ücret pusulasını imzalatıyoruz. Bu şekilde konuya açıklık getirdim mi acaba? birde bizde bu puantajları her ay ücret bordosu dosyasına aylık olarak takmak için istiyoruz.

REVİZYON ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:

Eksik gün nedenine Kısmi istihdam yazıyorsunuz öyle değil mi?

Kısmi istihdam olarak yazıyorsanız sözleşmeyi eklemeniz yeterlidir.

NİSANLI ' Alıntı:
hakankrl ' Alıntı:

Puantaj listesi gerekmiyor oda nerden çıktı. Sözleşme yeterli

Eksik gün nedeni kısmi istihdam geçiyor. Bugüne kadar sadece sözleşme gönderdim. Ben de yeterli olduğunu bildiğim için puantaj listesi konusunda tereddüt ettim..
Teşekkürler.