Puantaj Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceres

Tanınmış Üye
arkadaşlar 2 basit sorum olacak.yardımcı olursanız sevinirim.

1- ay içinde 1 kez mazeretsiz olarak işe gelmeyen biri var. eksik günü devamsızlık olarak bildirdiğimde ek 10 ekine kişiye imzalattığım ihtarı koysam kabul olur mu sizce ?.......şişiye imzalattığımız mazeretsiz olarak işe gelmediğinizden dolayı sizi ihtaren uyarıyoruz.şeklinde bir yazı. yeterli midir ?

2- perşembe-cuma günü devamsızlık yapan kişinin cumartesi ve pazar gününü kesebilir miyim?(cumartesi günleri çalışmıyoruz.)

şimdiden tşk ederim...

Ynt: Puantaj Hakkında

bendeee sorularıma yanıt istiyoruummmm.
ramazan ramazan yazık değil mi bana :(:(

merhaba arkadaşlar,

gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.çünkü 29/07-30/07 de kişi devamszılık yapmış.31/07 cumartesi zaten çalışmıyoruz. 31/07 yide kesmem gerekir mi sizce ? devemasızlık yapan kişilerin pazar gününüde kesebiliriz bunu biliyorum.
fakat haftanın 5 günü çalışılan işyerinde cumartesi günleride kesilir mi ?

haftanın 5 günü 45 saat çalışılıyorsa cumartesi ve pazar çalışılmış sayılır ve aylık ücret ödenir
devamsızlık yapmış birine tabiki kesinti yapabilirsin de günler le kafanı niye karıştırıyosun temmuz da iki gün devamsızlığı olan birinin prim ödemesi 29 eksik günü de 2 olur (ayın bütünlüğü bozulduğu için ay kaç günden oluşuyorsa çalışmadığı günler ondan düşülür)
yalnız eksik gün bildirm formu ile kuruma vermen gereken evrak konusunuda bir bilgim yok...