Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın mutu1971,
REJİSTRO DEFTERİ;Sigorta şirketleri ve acentelerin poliçe ve ek belgelerin(zeyil)branşlar itibari ile numara sırasına göre aylık olarak kaydettikleri resmi defterdir.Bunlar istihsal ve iptal rejistroları diye iki gruba ayrılırlar.Noterce tasdik edilen bu defterlerin sayfaları çift nüshadır.YIL BİTİMLERİNDE DEFTER DOLMAMIŞSA ARA TASDİK YAPILARAK KULLANILMAYA DEVAM EDİLİR.
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim, ama benim öğrenmek istediğim, rejistro defterinin noter onaylı olmasının 2006 yılında kalkıp kalkmadığı, teşekkür ederim
bu sayfanın son pragrafında yazıyor 2006 yılında rejistro defterinin noter onaylı olmasının kalktığı. ama kanunla ilgili bir bilgi yok,ondan dolayı emin değilim noter onaylı olup olmadığından, araştırdım 2006 yapılan kanunla ilgili düzenlemeyi bulamadım !
slm arkadaşlar ban rejistro defterinin bi çilzelgesi lazım bu konuda bana yardımcı olursasanız sevinirim
göndermek isteyenlere [email protected] adresine mail atarsanız sevinirim ilgininize teşekür ederim