uyumsoft

Rejistro Defteri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mutu1971
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acil olarak sigorta acentelerinde rejistro defteri her yıl tasdik edilirmi şimdiden teşekkürler

Sayın mutu1971,
REJİSTRO DEFTERİ;Sigorta şirketleri ve acentelerin poliçe ve ek belgelerin(zeyil)branşlar itibari ile numara sırasına göre aylık olarak kaydettikleri resmi defterdir.Bunlar istihsal ve iptal rejistroları diye iki gruba ayrılırlar.Noterce tasdik edilen bu defterlerin sayfaları çift nüshadır.YIL BİTİMLERİNDE DEFTER DOLMAMIŞSA ARA TASDİK YAPILARAK KULLANILMAYA DEVAM EDİLİR.

Ynt: Rejistro Defteri

davut bey noterden kalkmış diye bi ibare kullanmmamış ki.yani kalkmadı noter tasdikli olacak

asiye hanım, davut beyin yazısı 2005 yılında yazılmış 2006 yılında kalkmışta tebliği bulamıyorum

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim, ama benim öğrenmek istediğim, rejistro defterinin noter onaylı olmasının 2006 yılında kalkıp kalkmadığı, teşekkür ederim

slm arkadaşlar ban rejistro defterinin bi çilzelgesi lazım bu konuda bana yardımcı olursasanız sevinirim
göndermek isteyenlere [email protected] adresine mail atarsanız sevinirim ilgininize teşekür ederim

Merhaba,

Adını bile unuttuk; bu defterin;

Sigorta acentelerinin poliçe kestikleri programdan rejistro dökümü alıp o şekilde kayılara intikal ettriyoruz artık.

Saygılarımla,