merhaba,
Öncelikle kendimi tanıtmak gerekirse üniversite öğrencisiyim.Maddi durum olarakta klasik öğrenci imkanlarına sahibim.Maddi açıdan fazla bir şey beklemeyelim
benim takıldıgım nokta ise;
Resmi bir firma açmak istiyorum.Şuan için şahıs şirketi uygun ancak;
Bilişim alanında faliyet göstermenin yanı sıra,
imkanım oldukca ülkemizde buldugum malları ihraç etmekte istiyorum.
Ayrıca Buldugum/fason ürettiğim bu malları kendi markam ile iç piyasaya/dıs piyasaya pazarlamakta istiyorum.
Yurt içi yurt dısı resmi/özel ihalelere katılmak.(temin edebileceğim ürünler için..)
Sorunum,
Suan için tüm bunları yapmayacak olmam.
Ancak her hangi bir durumda, derhal bu işleri yapabilecek bir kendime ait bir firmayada ihtiyac duymam.
Bunun yanı sıra, firma ismi konusunda ki sıkıntım.
şahıs firması olursam xx bilişim, danışmanlık ithalat ve ihracat olarak sanırım isim alamam.
Ayrıca şahıs firması olarak tüm bu işleri yapabilirmiyim?
Bunun yanında belirttiğim gibi öğrenci oldugumdan ufak tefek masraflarını karsılayabilirim.Ancak Kendim sigortalı olarak göstermeye bütcem yok
Nasıl bi yol tavsiye edebilirsiniz acaba
teşekkür ederim
Öncelikle kendimi tanıtmak gerekirse üniversite öğrencisiyim.Maddi durum olarakta klasik öğrenci imkanlarına sahibim.Maddi açıdan fazla bir şey beklemeyelim

benim takıldıgım nokta ise;
Resmi bir firma açmak istiyorum.Şuan için şahıs şirketi uygun ancak;
Bilişim alanında faliyet göstermenin yanı sıra,
imkanım oldukca ülkemizde buldugum malları ihraç etmekte istiyorum.
Ayrıca Buldugum/fason ürettiğim bu malları kendi markam ile iç piyasaya/dıs piyasaya pazarlamakta istiyorum.
Yurt içi yurt dısı resmi/özel ihalelere katılmak.(temin edebileceğim ürünler için..)
Sorunum,
Suan için tüm bunları yapmayacak olmam.
Ancak her hangi bir durumda, derhal bu işleri yapabilecek bir kendime ait bir firmayada ihtiyac duymam.
Bunun yanı sıra, firma ismi konusunda ki sıkıntım.
şahıs firması olursam xx bilişim, danışmanlık ithalat ve ihracat olarak sanırım isim alamam.
Ayrıca şahıs firması olarak tüm bu işleri yapabilirmiyim?
Bunun yanında belirttiğim gibi öğrenci oldugumdan ufak tefek masraflarını karsılayabilirim.Ancak Kendim sigortalı olarak göstermeye bütcem yok

Nasıl bi yol tavsiye edebilirsiniz acaba
teşekkür ederim