Savunmasını Vermeyen İşçi Hk.

merhaba değerli form arkadaşlarım personelimiz 26 04 2007 tarihinde iş güvenligine aykırı hareketinden dolayı savunması istendi fakat savunmasını istediğimiz savunma istek formunu yırtarak savunmasını vermek istemedi ve 27 04 2007 tarihinde tekrar aynı konu ile ilgili olarak uyarılmasına rağmen tekrar savunmasını vermeyerek işyerini terk etti bu personelin çıkış işlemi ile alakalı nasıl bir yol izlemeliyiz ve çıkışını noter kanalı ile vermek gibi bir mecburiyetimiz varmı değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim şimdiden herkese ilgi ve alakasından ötürü teşekkürler hoşçakalın

Ynt: Savunmasını Vermeyen İşçi Hk.

sizin karşılaştığınız sıkıntı ile bende devamlı karşılaşıyırum.kişinin hatalı davranışından dolayı ihtar veriyorsunuz ben imzalamam deyilp çıkıp gidiyor.prosedür olarak ihtarı imzalamayan kişi için ihtara şahitlerin imzasını almamız gerekiyor.fakat şahitlerde çok önemli aynı ortamda bulunan çalışma arkadaşının ve sorumlusunun imzası gerekiyor.onlara şahit olarak ihtarı imzalatmaya kalktığımızda onlarda imzadan imtina ediyorlar (başkası imzalasın niye ben imzalıyorum?diyorlar.).ihtar verilen kişi gerekiyorsa işten çıkarın bunu imzalamam mahkemeye gideriz diye birde tehtid ediyor.
yani 2 şahide ihtarları imzalamaktan imtina etmiştir diye imza alıp, daha sonra bu iki ihtarra istinaden noter kanalıyla çıkış yapabilirsiniz diye düşünüyorum.işimiz çok zor...
kolay gelsin...