U UDikenli Ziyaretçi 3 Eki 2008 #1 Mükellef ruhsatında hususi yazan aracıyla öğrenci taşıyordu. vergi kaydını kapatmak istediğinde ruhsatta hususi yazan araca kendi adına fatura düzenleyecek mi? ???
Mükellef ruhsatında hususi yazan aracıyla öğrenci taşıyordu. vergi kaydını kapatmak istediğinde ruhsatta hususi yazan araca kendi adına fatura düzenleyecek mi? ???
T Türk_bey Ziyaretçi 3 Eki 2008 #2 Ynt: Servis hizmetinde kullanılan hususi aracın işletmeden çekilmesi UDikenli ' Alıntı: Mükellef ruhsatında hususi yazan aracıyla öğrenci taşıyordu. vergi kaydını kapatmak istediğinde ruhsatta hususi yazan araca kendi adına fatura düzenleyecek mi? ??? Genişletmek için tıkla ... Deftere tabi ise kendi adına fatura düzenlemesi gerekir.
Ynt: Servis hizmetinde kullanılan hususi aracın işletmeden çekilmesi UDikenli ' Alıntı: Mükellef ruhsatında hususi yazan aracıyla öğrenci taşıyordu. vergi kaydını kapatmak istediğinde ruhsatta hususi yazan araca kendi adına fatura düzenleyecek mi? ??? Genişletmek için tıkla ... Deftere tabi ise kendi adına fatura düzenlemesi gerekir.
U UDikenli Ziyaretçi 3 Eki 2008 #3 Ynt: Servis hizmetinde kullanılan hususi aracın işletmeden çekilmesi evet deftere tabii.Ben dew sizin gibi düşünüyordum.Ama Emin değildim.tşk
Ynt: Servis hizmetinde kullanılan hususi aracın işletmeden çekilmesi evet deftere tabii.Ben dew sizin gibi düşünüyordum.Ama Emin değildim.tşk