SGK Gün Sayısı ve Rapor

trmersin

Katkı Sunan Üye
Merhabalar, ben 2 konuyu danışmak istiyorum.
1. Personelimizden birisi nakil yoluyla, bir şubemizden bir şubemize geçecek. Dolayısıyla, birinden çıkış, birinden de giriş vermemiz gerekiyor. Yalnız iki taraftaki toplam çalışması 31 güne tekabül ediyor. Dengeleyip 30'a denk getirmemizmi gerekiyor. Yoksa 31 olarakmı beyan edeceğiz. Biliyorsunuz SGK ayı 30 gün olarak hesap ediyor. Üstelik 31 olursa maaşı 1 gün fazla olacak.
2. Bir arkadaşımız 1 gün, bir arkadaşımızda 2 gün rapor aldı. Bunlar SGK den paralarını alamıyor. Bunların SGK bordrolarını nasıl düzenlememiz gerekiyor. Raporlu gösterip maaşlarını tammı vereceğiz. Yoksa paralarını alamasalar da maaşlarını 1gün 2gün eksikmi vereceğiz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ynt: SGK gün sayısı ve rapor

Benim de bir sorum var bir çalışanımıza 31 Temmuz tarihi itibari ile çıkış verdim . İşten çıkış bildirgesi düzenliyorum. Çıkış tarihi 31-07-2009 tabi prim öd. gün sayısı 30 çünkü her ay 30 üzerinden şubat bile olsa ancak sürekli uyarı verdi ikisi birbirini tutmuyor diye. Böyle birşey olabilir mi 31 inde çıkış vermişim. El mecbur çıkışı 30-07-2009 yaptım diğeri 31 olamayacağı için. Bilginiz varmı ?

Ynt: SGK Gün Sayısı ve Rapor

işten çıkış bildirgesi ayın 31 ine göre çalışıyor.

Ynt: SGK Gün Sayısı ve Rapor

trmersin ' Alıntı:
Merhabalar, ben 2 konuyu danışmak istiyorum.
1. Personelimizden birisi nakil yoluyla, bir şubemizden bir şubemize geçecek. Dolayısıyla, birinden çıkış, birinden de giriş vermemiz gerekiyor. Yalnız iki taraftaki toplam çalışması 31 güne tekabül ediyor. Dengeleyip 30'a denk getirmemizmi gerekiyor. Yoksa 31 olarakmı beyan edeceğiz. Biliyorsunuz SGK ayı 30 gün olarak hesap ediyor. Üstelik 31 olursa maaşı 1 gün fazla olacak.
2. Bir arkadaşımız 1 gün, bir arkadaşımızda 2 gün rapor aldı. Bunlar SGK den paralarını alamıyor. Bunların SGK bordrolarını nasıl düzenlememiz gerekiyor. Raporlu gösterip maaşlarını tammı vereceğiz. Yoksa paralarını alamasalar da maaşlarını 1gün 2gün eksikmi vereceğiz.

Şimdiden teşekkür ederim.

1- Gün sayısı 30 olacak.
2- 3 gün ve altını SGK ya bildirmenize gerek yok. İş göremezlik olarak kayıt altına almayın maaşlarından bir kesinti olmasın. Rapor lu göstermeyeceksiniz.