SGK Tatilde!

  • Konbuyu başlatan kbrs16
  • Başlangıç tarihi
Ynt: SGK Tatilde!

hala şoktayım..bütün planlarımız alt-üst oldu..şunu ekim sonu ya da bayram sonu yapsanız olmuyor mu :mad:
 
Ynt: SGK Tatilde!

burcu83 ' Alıntı:
hala şoktayım..bütün planlarımız alt-üst oldu..şunu ekim sonu ya da bayram sonu yapsanız olmuyor mu :mad:

olmaz, illana bir kargaşa ortamı, kafa karışıklığı yaratacaklar ya.. Çünkü eğer bu işlemi ay sonunda yada bayram sonu yaparlarsa, bu davranış, bu yaklaşım SGK kurumuna yakışmaz.
 
Ynt: SGK Tatilde!

Şuna bak ya imzasız bir duyuru. Bence sgk tatilde değil tatilde tek başına
 
Ynt: SGK Tatilde!

ayın 5 inden 1 hafta say ayın 12 si yapar. herkes tatile çıkıyor. bayram da sonra ayın 22 sinde şirketteyiz. tahakkuk son günü ayın 23 ü ........ ne yani ayın 22 si ve 23 ünde sistem tıkır tıkır işleyyecek mi . milyonlarca kişinin yüklenmesiyel sistem tırt olacak
 
Ynt: SGK Tatilde!

Madem 1 hafta yoklar o zaman son bildirim günüde bir hatfa uzatmaları gerekir.
 
Ynt: SGK Tatilde!

Değerli müşterimiz,

SGK'nın MOSİP programının entegrasyonun yapılması amacıyla e-bildirge işveren sisteminin kapatılmasına ilişkin duyurusu yayınlanmıştır.

Buna göre; e-bildirge işveren uygulamaları üzerinde yapılması gereken zorunlu çalışmalar nedeni ile 05/11/2010 Cuma günü saat 08:00 den geçerli olmak üzere, İşveren Uygulamaları (e-Bildirge, İşyeri Tescil, Şube CICS uygulamaları (Tahakkuk-Tahsilat-İcra vb.) 1 haftalık süre içerisinde kullanılamayacağı belirtilmiştir.

Ancak, SGK ile yapılan görüşmede sisteme MOSİP programının entegrasyonun yapılması için bu aranın verildiği, muhtemelen Pazartesi veya Salı Gününe kadar bitirmeye çalışacakları bildirilmiştir.

Bu dönemde yapılması gereken bildirimlerin süresinde yapılmamış olduğu gerekçesiyle idari para cezası uygulanamayacaktır.

Konuyla ilgili gelişmeler tarafınıza bildirilecektir.
SGK?nın e-bildirge sistemi kapalı olup, ANCAK İŞE GİRİŞ VE ÇIKIŞ İŞLEMLERİ AÇIKTIR.
 
Ynt: SGK Tatilde!

işe giriş çıkış işlemleri açık e bildirge içinde idari para cezası yok oh ne ala...
 
Ynt: SGK Tatilde!

yapılacak tek şey, eğer bayramda evdeyseniz yada 3. 4. gün müsait olursanız , alın şifreleri yanınıza evden çıkartın tahakkukları, yapılacak başka birşey yok.. Ne kadar söylensekte değişen birşey yok çünkü
 
Ynt: SGK Tatilde!

Bence bu ay tahakkuk alma süresini 30/11/2010'a kadar uzatırlar.
 
Ynt: SGK Tatilde!

Sayın muhasebe selamlar.
Paylaştığım yazı msn üzerinden bir meslektaşım aracılığıyla bana gönderilmiştir.Bu meslektaşımın bir firması ismini veremeyeceğim bir SGK uzmanından danışmanlık hizmeti almaktadır.Bende bana aktarılan yazıyı sizlerle paylaştım...Saygılar.
 
Ynt: SGK Tatilde!

Merhaba ;

Sn twolf ,paylaşım için teşekkürler.

Gerçekten çok garip bir uygulama. Tabi ki sistemde arıza olur ,bakım olur bunu duyurmaları mantıklı. Ama yazının sonunda sizin paylaştığınız yazıdaki gibi bir açıklama olmalıydı.

Ben yaptım oldu mantığı halen uygulamada ve sessiz kalındığı sürece de hegemonyasını sürdürecektir.

Sessiz kalmak yerine ne mi yapılabilir ? Bizlerin hakkını arayan , koruyan odalarımız ,birliğimiz var. Mutlaka bir düşündükleri ,bildikleri vardır.
 
Ynt: SGK Tatilde!

O işi yapanlar adam olsalardı planlı programlı olurlardı ve çok önceden bu duyuruyu yapabilirlerdi. Bu kafayla böyle davrandıklarına göre büyük ihtimal açıldığında bile sorunlar bizi bekliyor olacak. :mad:
 
Ynt: SGK Tatilde!

Katılıyorum kbrs16

Günün ilk ışıklarıyla birlikte bize bunu yapmaları çok talihsiz bir davranış. En azından bir kaç gün öncesinde haber verebilirlerdi. Bu zahmete bile girmediler.
 
Ynt: SGK Tatilde!

bu nasıl bir rezillik aklım almıyor ya , duyurunun nerden yapıldığını ne önemi var , açılmıyor sayfa , inşallah süreyi 30 na kadar uzatırlar yoksa cezaları yeriz gibime geliyor. Şİmdiden geçmiş olsun , ha bu arada bi haber de bende , firmadan bi arkadaşa e-devlet şifresini aldırttım , uygulama incelediğim kadarı ile aslında güzel. Aklınıza gelebilecek her türlü bilginiz mevcut. ama SGK dan henüz bilgi devri yapılmadığı için , sigortalı hizmet dökümleri sistemde yok. Artık ne zaman yükleme yaparlar allah kerim :( ???
 
Ynt: SGK Tatilde!

Bende iyi haberler var sandım :) devlet bu yarım iş yapmaya bayılır önümüze o kadar engeller koyuyorlar ama biz bile daha iyi çalışıyoruz ya

isyan bayraklarını ??? ??? çekelim
 

Benzer konular

Üst