Merhaba arkadaşlar ben 2013 1,1 tarihinde x bi firmada ise başladım kısa bir süre içine demirbaş eleman olarak görüldüm yılbaşından önce zam toplantısında maaş konusunda sıkıntım yok ama tek is le ilgilenmek istiyorum diye beyan ettim yükleme boşaltma forklift operatörlugu ve dağıtım+toplama yapıyordum. Sabah 9 da iş başı akşam en erken 11 birbuçuk yıl dayandim mesai yoktu öğlen yemeği yoktu 30 haziranda oruç a niyetli olduğum için daha fazla dayanamadım ve ben 8 den sonra evime gitmek istiyorum dedim işveren 8 buçuk ta çıkarken görüp Nerede dedi eve iftara evde olmak istiyorum dedim gidersen bidaha gelme dedi bunu işten cikartildim kabul ettim (8 de çıkacağım gün içinde beyan etmiştim).
Bir hafta sonra hesabı almaya geldim düzenlenen evrakta ben istifa etmişim gibi düzenlendiği görüp evrakı imzalamayı reddettim. Firmanin merkezi Başka bir şehirde kurulu olduğu için 170 üzerinden şikayette bulundum ama sıraya konuldu deniliyor ve işlem baslatilmak bilmiyor SGK dan işsizlik haklarimi almak için gereken şartlar tamam tek eksik 02 kodlu cikisim beni istifa olarak göstermiş firma ve ben bu yüzden haklarimi alamıyorum noterden ihtar gönderdim ama postayı kabul etmemişler. Çalışan İnsan hep böyle mağdur olmaya mahkum mu arkadaşlar şu aşamada ne yapmam lazım yardimci olurmusunuz.
Bir hafta sonra hesabı almaya geldim düzenlenen evrakta ben istifa etmişim gibi düzenlendiği görüp evrakı imzalamayı reddettim. Firmanin merkezi Başka bir şehirde kurulu olduğu için 170 üzerinden şikayette bulundum ama sıraya konuldu deniliyor ve işlem baslatilmak bilmiyor SGK dan işsizlik haklarimi almak için gereken şartlar tamam tek eksik 02 kodlu cikisim beni istifa olarak göstermiş firma ve ben bu yüzden haklarimi alamıyorum noterden ihtar gönderdim ama postayı kabul etmemişler. Çalışan İnsan hep böyle mağdur olmaya mahkum mu arkadaşlar şu aşamada ne yapmam lazım yardimci olurmusunuz.