Silah Ruhsatı İçin Karar

merhabalar ben ltd şti ye silah ruhsatı almak için karar defterine alınacak kararla iligili yardım istiyorum. İllginize şimdiden teşekkür ederim

nukhet hn.

silah ruhsatı iki şekilede veriliyor bildiğim kararı ile
birincisi şirketin cirosu
ikincisi çalıştırılan personel sayısı

bilmekte yarar var
kararda sacede yönetim kurulunda bulunan diğer ortakların silah ruhsatı taşıyacak olan kişiye muavafakatneme istenecek

ben a.ş. için karar almıştım. bir farkı olmaz sanırım.

şirketimizin yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır. şirketimiz hissedarı ve yönetim kurulu üyelerinden ......................'nin silah taşıma ruhsatı almasına oy birliğiyle karar verildi.

sn ayaşar ve sn semra bilgileriniz için teşekkür ederim.semra hanımın dediği gibi olacak sanırım. sn ayaşar sizin dediğiniz bilgileri yani çalışan ve ciro durumu için mali tablo vb.nide istiyorlar onlar hazırlandı bende ltd için karar alacam tekrar sağolun

Ynt: Silah Ruhsatı İçin Karar

alınan ateşli silahın amortisman oranı ne olmalıdır?

VUK'nun ilgili genel tebliğleri ekinde yer alan listelerde silah, tabanca, ateşli silah gibi aramalar yaptım ancak bulamadım. internet ortamında yaptığım aramalarda ise sadece kamu idarelerinde kullanılan ateşli silahların amortisman oranını belirten bir resmi gazete örneği bulabildim.

bu konuda bilgisi ve deneyimi olanlardan bilgi rica ediyorum.