Sınav Giriş Belgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aydinay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sınav Giriş Belgesi

Yemekhanede sınava giren varmı? Nasıl bir mantıktır yemekhanede sınav yapmak anlamak güç...

ankara siyasal bilgiler finansal konferans salonu,maliyet z-07 hepimize hayırlı olsun inşallah

benimkide iktisat amfi 2 de ama kendimi belli etmem sessiz sessiz girerim sınavıma yoksa başıma geleceğide biliyorum geçen sınav vatandaşın biri az daha tepeme çıkıyordu one bu ne şu baç bu kaç diye

doksandokuz ' Alıntı:
Yemekhanede sınava giren varmı? Nasıl bir mantıktır yemekhanede sınav yapmak anlamak güç...

aralık sınavında girmiştim yemekhanede..bildiğin yemekhane yan yana masalar..masada tuzluk falan :)

sürrealistt ' Alıntı:
doksandokuz ' Alıntı:

aralık sınavında girmiştim yemekhanede..bildiğin yemekhane yan yana masalar..masada tuzluk falan :)

evinizde hissedin rahatlığı veriyorlar demek ki :):)

ankara- siyasal fakültesi z-07 maliyetinşallah son girişimiz olur.

Arkadaşlar bişey sorucam

Ben ilk sınava Ankara'da girdim, sonra ikinci girişim için başvururken ikametimi İstanbul diye değiştirdim.
Sınava giriş belgesine baktığımda bağlı olduğu il İstanbul ama sınav yeri Ankara yazıyor.
Tesmer'i aradım, bana yanlışlık olduğunu ve değiştireceklerini söylediler.Değişmeyince tekrar aradım ve bana sınav günü orda birini bulmamı ve o kişinin benimle ilgileneceğini söylediler.

Sınav giriş belgesiyle ilgili böyle bir sorun yaşayan var mı içinizden benim gibi??

pinaldo ' Alıntı:
Arkadaşlar bişey sorucam

Ben ilk sınava Ankara'da girdim, sonra ikinci girişim için başvururken ikametimi İstanbul diye değiştirdim.
Sınava giriş belgesine baktığımda bağlı olduğu il İstanbul ama sınav yeri Ankara yazıyor.
Tesmer'i aradım, bana yanlışlık olduğunu ve değiştireceklerini söylediler.Değişmeyince tekrar aradım ve bana sınav günü orda birini bulmamı ve o kişinin benimle ilgileneceğini söylediler.

Sınav giriş belgesiyle ilgili böyle bir sorun yaşayan var mı içinizden benim gibi??

Böyle bir sorun yaşamadım, ama önerileri de çok saçma geldi. Siz gereken bilgileri doğru şekilde vermişsiniz ve onlar bir hata yapmış, bunun düzeltilmesi o kadar zor mu? Kişisel bilgiler alanınızda İstanbul yazarken sınav yerinizin Ankara görünmesi gibi bir tutarsızlığı dakikada düzeltebilmeleri lazım, siz de belgenizi doğru şekliyle görüntüleyip basabilmelisiniz.

O dedikleri kişi kim, bir aksilik olsa adam gelemese ne olacak? O stresle sınava girmek tatsız olur. Bir e-posta veya faks göndererek hatanın düzeltilmesini isteyin, düzeltemiyorlarsa o tuhaf önerilerini yazılı olarak iletsinler. Şahsî fikrim tabii, kafanız rahat girersiniz sınava.

Başarılar,

Bende gecen donem İstanbul olan sınav yerini Ankara olark değiştirdim ve aynı sizinki gibi bir sorunla karşılaştım sürekli tesmeri aradım ve duzeltmelrini istedim bana size onerdikleri gibi birsey soylemediler düzeltmeyi yaptılar ama benide baya ugrastirdilar siz bence size soylediklerini yazı ile göndermelerini isteyin yada size bunu kim soyluyorsa onun ismini alın sorumlu tutabileceginiz biri olsun.Sınavda basarılar dilerim

deneyimli arkadaşlara birşey sorayım.

ilk defa gireceğim yeterliliğe ve ders ayıklamadan hepsine çalıştım. o kadar çok madde ezberledim ki, ne neyin konusu, amacı, yararı, unsuru, çeşidi, etkisi tepkisi vs

biraz çorba oldu gibi ve bu da canımı sıkıyor. normal mi bu?

srvt ' Alıntı:
deneyimli arkadaşlara birşey sorayım.

ilk defa gireceğim yeterliliğe ve ders ayıklamadan hepsine çalıştım. o kadar çok madde ezberledim ki, ne neyin konusu, amacı, yararı, unsuru, çeşidi, etkisi tepkisi vs

biraz çorba oldu gibi ve bu da canımı sıkıyor. normal mi bu?

Bence gayet normal. Yedi derse çalışmak kolay değil? Kafanıza daha kolay yerleştirebildikleriniz, kendinizce bir mantığa oturtabildiğiniz veya sınav çalışmasından önce de bilgi sahibi olduğunuz, merakınızı çekip de kendiniz araştırdğınız konular daha net ve hızlı olarak hafızanıza gelecektir. Diğerlerinde az veya çok zorlanabilirsiniz.

İlk girişte sadece zihnen değil, bedenen de yorgun düşeceğinizi hesaba katın. Ben hiç ihtimal vermemiştim, daha doğrusu aklımın ucundan bile geçmemişti yorgun düşeceğim. Dayanıklı biri olmama rağmen, ikinci günün son iki sınavında pilimin bittiğini hissetmiştim. Pazar günü, hem ikinci gün oluşundan, hem de finansal ve maliyet sınavlarının uzun saatler sürmesinden dolayı yorucu oluyor. Size önerim uykunuzu iyi almanız, dinlenmiş ve zinde bir halde sınava girmeniz, kahvaltınızı iyi yapmanız, mümkün olabilirse de stresinizi azaltmanız.

Başarılar,