doksandokuz ' Alıntı:Yemekhanede sınava giren varmı? Nasıl bir mantıktır yemekhanede sınav yapmak anlamak güç...
neslihanak ' Alıntı:ankara siyasal bilgiler finansal konferans salonu,maliyet z-07 hepimize hayırlı olsun inşallah
doksandokuz ' Alıntı:Yemekhanede sınava giren varmı? Nasıl bir mantıktır yemekhanede sınav yapmak anlamak güç...
sürrealistt ' Alıntı:doksandokuz ' Alıntı:Yemekhanede sınava giren varmı? Nasıl bir mantıktır yemekhanede sınav yapmak anlamak güç...
aralık sınavında girmiştim yemekhanede..bildiğin yemekhane yan yana masalar..masada tuzluk falan![]()
pinaldo ' Alıntı:Arkadaşlar bişey sorucam
Ben ilk sınava Ankara'da girdim, sonra ikinci girişim için başvururken ikametimi İstanbul diye değiştirdim.
Sınava giriş belgesine baktığımda bağlı olduğu il İstanbul ama sınav yeri Ankara yazıyor.
Tesmer'i aradım, bana yanlışlık olduğunu ve değiştireceklerini söylediler.Değişmeyince tekrar aradım ve bana sınav günü orda birini bulmamı ve o kişinin benimle ilgileneceğini söylediler.
Sınav giriş belgesiyle ilgili böyle bir sorun yaşayan var mı içinizden benim gibi??
srvt ' Alıntı:deneyimli arkadaşlara birşey sorayım.
ilk defa gireceğim yeterliliğe ve ders ayıklamadan hepsine çalıştım. o kadar çok madde ezberledim ki, ne neyin konusu, amacı, yararı, unsuru, çeşidi, etkisi tepkisi vs
biraz çorba oldu gibi ve bu da canımı sıkıyor. normal mi bu?