Sınav Komisyonunun Açıklanması Gerekiyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunun içinmaliye bakanlığının sitesine girip E bilgi edinmeye sorun.Cevaplamak zorundalar.
Hem komisyonu Hemde soru cevaplarını.

Ynt: Sınav Komisyonunun Açıklanması Gerekiyor.

PEKİ BUNUN İÇİN BAŞVURAN VARMI. EĞER BAŞVURUP ÖĞRENEN VARSA PAYLAŞIRSA NE GÜZEL OLUR:))

Peki bunun için başvuran var mı. Eğer başvurup öğrenen varsa paylaşırsa ne güzel olur:))

serin ' Alıntı:
Bunun içinmaliye bakanlığının sitesine girip E bilgi edinmeye sorun.Cevaplamak zorundalar.
Hem komisyonu Hemde soru cevaplarını.

Bi deniyelim bakalım:)

geçen sınavda niye süresinde açıklanmıyor sınav diye mail attım maliye bakanlığına
cevap: bizimle alakası yok mailinizi birliğe gönderiyoruz dediler ordan da herhangi bir cevap gelmedi
stajyerleri tınlamıyorlar arkadaşlar belgeyi almak lazım.

dün tesmeri aradım sınav komisyon üyeleri gizli tutuluyormuş ???

Ne olur ne olmaz gizlenmeli! Silahla tehdik edebilirsiniz, kaçırabilirsiniz, evine bomba atabilirsiniz, rüşvet teklif edebilirsiniz,... ;D

nane ' Alıntı:
Ne olur ne olmaz gizlenmeli! Silahla tehdik edebilirsiniz, kaçırabilirsiniz, evine bomba atabilirsiniz, rüşvet teklif edebilirsiniz,... ;D

:) Yaparmı yaparız valla:)

Benim anlamadığım eğer gizli ise ben nasıl öğrendim?

Ogün Güneş ' Alıntı:
Benim anlamadığım eğer gizli ise ben nasıl öğrendim?

Hımmm o zaman bi açın sorun ben öğrendim daha önce şimdi niye gizliyorsunuz diye...

Bilgiye şu an ihtiyacı olan ben değilim Sayın Gülümse, forumumuzun eski başlıklarında bilgiye nasıl ulaştığımız ayrıntılı şekliyle yer almaktadır. Aynı şekilde başvurulması halinde yine bilgi verilecektir. Malumunuz Kasım dönemi maliyet sorularının puanlamasını yine öğrenmiştim. Maili de burda yayımlayarak daha sonraki tutarsızlıklarda örnek teşkil etmiştim. Ayrıntılı bir dilekçe işi çözecektir.

İkinci olarak bizim öğrendiğimiz zamanlarda forum kültürü bu kadar gelişmiş değildir bu denli yardımcı olan insanlar yoktu, stajyerler için ayrı bir bölüm yoktu, şu an ki şartlarda komisyon üyelerinin öğrenilmesinin adaya çok da yarar sağlayacağını sanmıyorum. Yine de kişinin kendi tasarrufudur.

ogüncüm, komisyon üyelerine ulaştığımız zaman- sanıyorum 2 sene öncesi- sorular üzerinde bu kadar tartışma yoktu. Ya da biz henüz sınav arefesinde olduğumuz için öyle sanıyorum :)

Ama ben hala açıklanmama gerekçesini anlayabilmiş değilim...

Hayırlısı.

Halilcim, o zamanlar stajı yeni başlatmıştık ancak öğrendiğimi yöntemle yine öğrenilebileceğini düşünüyorum hatırlarsan o zamanlar hepimize hemen hemen aynı günde mail gelmişti. Açıklanmama gerekçesi yok bunun, açıklamak zorundalar. Ozamanlar da başvurmak için ben çok çaba sarfetmiştim sen biraz muhalif kalmıştın diye hatırlıyorum:)

Yani ogün el-insaf diyorum.

Aklıma yine nasreddin hocanın fil hikayesi geldi ama neyse ;)

Belgeyi almayanların hala tabiri caize ip üstünde. Buyur sen Sayın Mali Müşavirimiz olarak ayrıntılı dilekçeni yaz. Sonucu al, ilk ben tebrik edeyim :)

Zaten Halilcim biliyosun, 7 üye var , üyelerden çoğunun bir kitabı yok, o zaman öğrendik açıkçası benim pek bi işime yaramadı, bundan sonra da pek bir işe yarayacağını sanmam.

"Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok"

Yazar: Erich Maria Remark

:) :) :) misin, yoksa :'( :'( :'(

şaka bir yana güzel bir romanmış, okumadım henüz, alacak listeme ekleyeyim cidden.

Ogün Güneş ' Alıntı:
Bilgiye şu an ihtiyacı olan ben değilim Sayın Gülümse, forumumuzun eski başlıklarında bilgiye nasıl ulaştığımız ayrıntılı şekliyle yer almaktadır. Aynı şekilde başvurulması halinde yine bilgi verilecektir. Malumunuz Kasım dönemi maliyet sorularının puanlamasını yine öğrenmiştim. Maili de burda yayımlayarak daha sonraki tutarsızlıklarda örnek teşkil etmiştim. Ayrıntılı bir dilekçe işi çözecektir.

İkinci olarak bizim öğrendiğimiz zamanlarda forum kültürü bu kadar gelişmiş değildir bu denli yardımcı olan insanlar yoktu, stajyerler için ayrı bir bölüm yoktu, şu an ki şartlarda komisyon üyelerinin öğrenilmesinin adaya çok da yarar sağlayacağını sanmıyorum. Yine de kişinin kendi tasarrufudur.

Doğru şu an bilgiye ihtiyacı olan biz stajerler. Teşekkürler.

Ogün bey, stajyer olarak kendi araştırmamız gereken bir konu hakkında zorunlu olmadığınız halde sizi araştırmak zorundaymışsınız gibi değerlendirdiğim için özür diliyorum.
Zorunda olmadığınız halde tüm stajyerlere olan yardımlarınız ortada herşey için Teşekkürler Üstad...

Sayın gülümse;
Başbakanlık bilgi edinme birimine kanun maddelerinden dayanakla bir bilgi talebinde bulundum, öncelikle başbakanlık cevaplanması için bunu tesmere gönderecek , akabinde tesmer bir yanıt verecek eğer yanıt vermez ise süresi içerisinde basbakanlığa bir başvuruda daha bulunucaz öncekini kapsar şekilde yasal dayanak isteyecez. Ben çok merak etmeme rağmen bu sabah başvuruyu kendi adıma yaptım. Biraz sıkıntı verici bir süreç ancak bu gün başlattık.
http://195.140.196.101/bilgiedinme/

Ogün Güneş ' Alıntı:
Sayın gülümse;
Başbakanlık bilgi edinme birimine kanun maddelerinden dayanakla bir bilgi talebinde bulundum, öncelikle başbakanlık cevaplanması için bunu tesmere gönderecek , akabinde tesmer bir yanıt verecek eğer yanıt vermez ise süresi içerisinde basbakanlığa bir başvuruda daha bulunucaz öncekini kapsar şekilde yasal dayanak isteyecez. Ben çok merak etmeme rağmen bu sabah başvuruyu kendi adıma yaptım. Biraz sıkıntı verici bir süreç ancak bu gün başlattık.
http://195.140.196.101/bilgiedinme/

Çok teşekkürler. Emeğinize sağlık.

sevgili ögün, başvuru metni kolaydaysa paylaşır mısın.