serin ' Alıntı:Bunun içinmaliye bakanlığının sitesine girip E bilgi edinmeye sorun.Cevaplamak zorundalar.
Hem komisyonu Hemde soru cevaplarını.
nane ' Alıntı:Ne olur ne olmaz gizlenmeli! Silahla tehdik edebilirsiniz, kaçırabilirsiniz, evine bomba atabilirsiniz, rüşvet teklif edebilirsiniz,... ;D
Ogün Güneş ' Alıntı:Benim anlamadığım eğer gizli ise ben nasıl öğrendim?
Ogün Güneş ' Alıntı:Bilgiye şu an ihtiyacı olan ben değilim Sayın Gülümse, forumumuzun eski başlıklarında bilgiye nasıl ulaştığımız ayrıntılı şekliyle yer almaktadır. Aynı şekilde başvurulması halinde yine bilgi verilecektir. Malumunuz Kasım dönemi maliyet sorularının puanlamasını yine öğrenmiştim. Maili de burda yayımlayarak daha sonraki tutarsızlıklarda örnek teşkil etmiştim. Ayrıntılı bir dilekçe işi çözecektir.
İkinci olarak bizim öğrendiğimiz zamanlarda forum kültürü bu kadar gelişmiş değildir bu denli yardımcı olan insanlar yoktu, stajyerler için ayrı bir bölüm yoktu, şu an ki şartlarda komisyon üyelerinin öğrenilmesinin adaya çok da yarar sağlayacağını sanmıyorum. Yine de kişinin kendi tasarrufudur.
Ogün Güneş ' Alıntı:Sayın gülümse;
Başbakanlık bilgi edinme birimine kanun maddelerinden dayanakla bir bilgi talebinde bulundum, öncelikle başbakanlık cevaplanması için bunu tesmere gönderecek , akabinde tesmer bir yanıt verecek eğer yanıt vermez ise süresi içerisinde basbakanlığa bir başvuruda daha bulunucaz öncekini kapsar şekilde yasal dayanak isteyecez. Ben çok merak etmeme rağmen bu sabah başvuruyu kendi adıma yaptım. Biraz sıkıntı verici bir süreç ancak bu gün başlattık.
http://195.140.196.101/bilgiedinme/