Sınav Notlarım !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mulayim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeterlilik Sınavı ile ilgili çalışmalarımı internet sitesi aracılığıyla paylaşmaya karar verdim. Şimdilik MESLEK HUKUKU çalışmalaları mevcut. Meslek Hukuku ile ilgili sitedeki kaynak düzenlemelerin sınav için tamamen yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden sizlerle paylaşmak istiyorum. Konuları düzenlerken sınav geçmişini istatistiksel olarak baz aldım. Bununla veya başka derslerle ilgili kaynaklarınızı mail atarsanız nitelikli olanları sitede yayınlarım. Forumda kişisel olarak yapılan not paylaşımını kalıcı kılmaktır amacım. Katkılarınızı bekliyorum.

Adres: smmm.uphero.com

Katkı ve düzeltmeleriniz için : [email protected]

Konu başlığı ve içeriğinde Büyük Harf kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!

Ynt: Sınav notlarım!

teşekkürler emeğiniz için ben vergi hukukundan bir çalışmanız varsa burada paylaşmanızı rica ederim...

çok teşekkürler. emeğinize sağlık
saygılarımla

arkadaşlar yeterlilik sınavı için elimde notlar var isteyen kişiye kargo yapabilirim.

Rica ederim. Vergi hukuku henüz yok ne yazıkki. Nitelikli bir çalışma yaptığımda yada birisi paylaşmak istediğinde sitede yayınlanacaktır.

Mükemmel olmuş, devamını bekliyoruz.

bazı notlarımı mail attım, yayınlayabilirsiniz

merhaba ben forum'a yeni katıldım. Martta ilk sınavıma girdim. 2013/2 dönemi için 3 dersim kaldı vergi, hukuk ve meslek hukuku. Elimde not yok sadece dehanın kitaplarını almıştım, elinizdeki notları bana da gönderebilirseniz çok sevinirim. [email protected]

şimdiden teşekkürler.