Sınav Sonuç Belgesi Ne Zaman Elimizde Olur?

Sizce SMMM olmayı hak kazanan arkadaşların sınav sonuç belgeleri nezaman eline geçer?

• 20 haziran

Kullanılan: 0 0.0%
  • 21 haziran

• 23 haziran

• 24 haziran

• 25 haziran

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Sınav Sonuç Belgesi Ne Zaman Elimizde Olur?

17.06.2008 SAAT: 10:30 İTİBARİYLE ELİMDE
ŞU AN ELİMDE ANLIYACAĞINIZ...
1,340 YTL Yİ YATIRIN DİYOR:):):):)

Oha bu ne hız

Kağıtları okumaktada böyle hızlı olsalardı keşke

Sende hangi ildesin ankaradaysan belki onun için çabuk gelmiştir.

boyut35 ' Alıntı:
17.06.2008 SAAT: 10:30 İTİBARİYLE ELİMDE
ŞU AN ELİMDE ANLIYACAĞINIZ...
1,340 YTL Yİ YATIRIN DİYOR:):):):)
hangi ildesin kardeş

vallah benide şimdi evden aradılar.sonuç belgesi gelmiş 1.340 ytl yatır diyor.odayıda aradım onlarda 1.600 giriş ücreti 200 maktu aidat toplam 1.800 genel toplamda 3.140 yapıyo.tekirdağ odası...
arkadaşlar sizin odalar nekadar istiyo.lütfen sizde yazınız tekirdağ odası 1.800 maktu aidat içinde olarak alıyo şimdi sordum.şoktayım yazıyı yazmakta zorlanıyorum. ???

YİĞİTOĞLU ' Alıntı:
vallah benide şimdi evden aradılar.sonuç belgesi gelmiş 1.340 ytl yatır diyor.odayıda aradım onlarda 1.600 giriş ücreti 200 maktu aidat toplam 1.800 genel toplamda 3.140 yapıyo.tekirdağ odası...
arkadaşlar sizin odalar nekadar istiyo.lütfen sizde yazınız tekirdağ odası 1.800 maktu aidat içinde olarak alıyo şimdi sordum.şoktayım yazıyı yazmakta zorlanıyorum. ???

istanbul odası 1340 ytl. ruhsat harcı (türmob içim) + 525 YTL (aidat ve oda kayıt ücreti) bu kadar

yeni çıkan yönetmeliktemi ne aktif olarak faaliyette bulunmayacakların oda giriş ücretinin %50 si ödenir gibi madde vardı.acaba 525 ytlyi faal olmayanlar için mi yoksa faal olmayanlarda 525 in yarısını ödeyecek.bide 525 in içinde maktu aidat varmı?.bizim tekirdağ odası ozaman uçmuş ya bune 1.800 ytl kafayı yiyecem.yuh.

YİĞİTOĞLU ' Alıntı:
yeni çıkan yönetmeliktemi ne aktif olarak faaliyette bulunmayacakların oda giriş ücretinin %50 si ödenir gibi madde vardı.acaba 525 ytlyi faal olmayanlar için mi yoksa faal olmayanlarda 525 in yarısını ödeyecek.bide 525 in içinde maktu aidat varmı?.bizim tekirdağ odası ozaman uçmuş ya bune 1.800 ytl kafayı yiyecem.yuh.
benim bildiğim %50 odadan odaya nakillerde geçerli

SONUÇ belgesi 17.06.2008 elime geçti.. 1340 YTL diyor acaba Kocaeli odası ne kadar isteyecek Haftaya salı günü gitmeyi düşünüyorum...

arkadaşlar benim hala sınav sonuç belgem elime ulaşmadı ne yapmalıyım :-\

Türmoba telefon açın ve belgenizin elinize ulaşmadığını söyleyin. Ertesi gün bağlı olduğunuz odaya faksını çekiyorlar. Kayıt için odanıza gittiğinizde bu faksla işinizi hallediyorlar.

İstanbul odası sistemden aldığınız sonuç belgesini alıp kaydınızı yapıyor. beklemenize gerek yok.

Bilgilerinize,