Sınav Sonuçlarını Beklemekten Sıkılanlar İçin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

Ogün Güneş

Ziyaretçi
Sınav sonuçlarını beklemekten sıkılanlar için

Ynt: Sınav Sonuçlarını Beklemekten Sıkılanlar İçin

arkadaşlar haydı küsmeyin buraya gelin

biraz ani oldu ,neyse devam etmek te paylaşmakta fayda var

abi buraya yazmayın bizim yerimiz stajer forumu orada açtık 29-30 mart diye diğer de ne işimiz var biz diğer olağan gibi birşey değiliz yaaaaaaaaaaa lütfeeeeeeeeeeen

elbirliği ile forum kapandı..çok basitçe tartışma ve dalaşmalar sonucu ..

abi neden bu biliyormusun
herkes şuan çok gergin sınav sonuçlarını beklediğimiz için ortalık toz duman gitti
ve ilk defa forum a 48 saaatlik bi ara verilmiş oldu hayırlısı
hem biraz sular durulur

bu ne biçim iş ya bir gün foruma girmedim ortalık birbirine girmiş
nasrettin hoca bir gün oturduğu dalı kesiyormuş
yoldan geçen bir adam demiş ki ya hoca eşeğe ters binmişsin
hoca da demiş ki ya tutarsa....

başka bir başlık altında devam edebilirdik,sanırım herkesin sinir katsayısı yüksek olduğu için orta yol bulunamadı,
ben yinede buyrun arkadaşlar derim burdada devam edebiliriz heyecanı paylaşmaya,şu saatte bile tesmer sitesinbe bakmadan duramıyorum

ne oldu bu millete yaw şaşırdım doğrusu.sistem bu uzun ama yapacak bişey yok bence bundan öncekiler nasıl öğrendiyse sizde öyle öğreneceksiniz.azıcık sabır unutmayalımki çalışan yapar yapan kazanır.genelleme yapmak yanlış olur ama bi kaç arkadaş fazla abartıyo durumu. saygılar

günaydın
arkadaşlar gelin burda buluşalım

Stajyer Arkadaşlar

Bazı kötü niyetli ve reklam amacı taşıyan kişilerin kasıtlı davranışları yüzünden Stajyerler bölümü 48 Saat kapatılmıştır. Elinizdeki FORUM'un kıymetini bilin ve lütfen birbirinize ve moderatör arkadaşlara daha saygılı davranınız.

Bazı stajyerler üzerinden para ve menfaat kazanmak isteyen kişiler bizim 8 senelik emeğimizi çalarak sizleri kendi forumlarına çekmek istemektedirler. Başka forumlara gitmek elbetteki sizin bileceğiniz iş ancak, Stajyerlerin bir arada olduğu bir sitede sesinizi sadece stajyerlere mi duyuracaksınız? Yani sorunlarınızı kendi kendinize mi halledebileceğinizi sanıyorsunuz?

Alomaliye.com FORUM Türkiye'nin en büyük mevzuat forumudur. Sitemiz ise günde onbinlerce kişinin ziyaret ettiği bir sitedir. Bunu zaten sizlerde biliyorsunuz. Sesinizi duyurmak istediğiniz kişilere en iyi buradan erişebilirsiniz.

Mesleğin gerektirdiği vakur ve saygılı davranışı bundan sonra göstereceğinize inanarak Stajyer Sorunları bölümünü açıyorum.

Teşekkürler
Şaban Abacı
Yönetici

arkadaşlar şu saate kadar aranan var mı?

hayır ama yinede umutluyuz tabiki