Sınavları geçmek ama Ruhsatnameyi almamak Hk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Allegro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar,

Bir grup şirketinde çalışıyorum, büro açmayı planlamıyorum. Benim gibi çalışıp, şuan büro açma amacı olmayan ve bu yüzden ruhsatı almayan bazı arkadaşlarım var. Hakkımız baki lazım olunca alırız deniliyor.Bu durumda sınavları geçmiş olmama rağmen ileride bir sorun yaşar mıyım?

Aktif olarak kullanmayacağım (CV de bir nitelik olarak kalacak) bir ruhsata 2.000 TL vermek şu durumda pek rasyonel gelmiyor. Bilgisi olanlar yol gösterbilirse sevinirim.

Ynt: Sınavları geçmek ama Ruhsatnameyi almamak Hk

Allegro ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Bir grup şirketinde çalışıyorum, büro açmayı planlamıyorum. Benim gibi çalışıp, şuan büro açma amacı olmayan ve bu yüzden ruhsatı almayan bazı arkadaşlarım var. Hakkımız baki lazım olunca alırız deniliyor.Bu durumda sınavları geçmiş olmama rağmen ileride bir sorun yaşar mıyım?

Aktif olarak kullanmayacağım (CV de bir nitelik olarak kalacak) bir ruhsata 2.000 TL vermek şu durumda pek rasyonel gelmiyor. Bilgisi olanlar yol gösterbilirse sevinirim.

Allegro heyecan yapma.Ruhsatı almazsan birşey olmaz.Aidat ödememek için 5 yıldır ruhsatını almayanlar var.

:) oda staj boyunca okadar hırpaladı ki, ruhsatı almak için bir talepte bulunmam sonra bana tuhaf zorluklar çıkarırlar mı diye endişe ediyorum....

Allegro ' Alıntı:
:) oda staj boyunca okadar hırpaladı ki, ruhsatı almak için bir talepte bulunmam sonra bana tuhaf zorluklar çıkarırlar mı diye endişe ediyorum....
Stajyerzade ninde bahsettiği gibi herhangi bir sorun olmaz. Bizzat kendim sormuştum bir meslektaş için.

Valla bu odaya güvenılmez..muhakkak 1 yıl sonra almanız ıcın dıretıceklerdır..
cunku ne kadar mensup o kadar para demek...

O kadar emeğin ve çalışmanın ardından sırf kendini motive etme açısından bile o ruhsatı ben olsam hemen alırdım...
Belli olmaz belki ileride ruhsatlar için 50000 tl. isteyebilirlir.