Şirket Devri

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin.benim sorum mevcut bir Ltd şirketini devralıp Aş. yapmayı düşünüyoruz. bu konuda prosodur nedir ? ne yapmamız gerekmektedir, gerekli olan belge ve bilgiler nelerdir. ne kadar maliyeti vardır. bu devir işlemi ne kadarlı bir zamanda tamamlanır. birde devir alınacak ltd şti. nin vergi,ssk, oda vs. borcu varsa nasıl öğrenebiliriz?
Bu konuda yardımlarnızı bekliyorum iyi çalışmalar diliyorum.

Ynt: Şirket Devri

1-Dilekçeler

2-Yeni Nevi?ye Ait Türk Ticaret Kanununa Göre Hazırlanmış Noter Tasdikli Ana Sözleşme

3-Nev?i Değişikliğine Dair Yetkili Organlarca Alınmış Karar

Yönetim Kurula Ait İmza Beyannameleri

4-Anonim Şirket Nev?i Değişikliği Yoluyla Kuruluyor İse Nev?i Değiştiren Şirketin Öz Varlığının Tespitine İlişkin Bilirkişi Tesbit Raporu Ve Mahkeme Kararı

6-Ticaret Sicili Tüzüğünün 29.Maddesine Göre Düzenlenen Taahhütname

7-Yeni Ortak Girişi Var İse
Nüfus Cüzdan Örneği(Noter Veya Muhtardan)
İkametgah Senedi (Muhtardan)

10-Sermaye Arttırımı Var İse Rekabet Kurumu Makbuzu(Artan Sermayenin Onbinde Dördü T.C.Ziraat Bankası Bilkent Plaza Şubesi 5383761-5016 Nolu Hesaba Yatırıldığına Dair Dekont Ve Eft Makbuzu)

ticaret sicilinde masraflar ise her ticaret odasına göre değişir

Ynt: Şirket Devri

merhabalar benim sorum şu mükellefimiz bir ltd. şirketi tamamen satmak istiyor. firmaya kayıtlı arsa ve bina var firma 15 yıllık kurumlar vergisi ve kdv durumu nasıl olur. sadece hisse devri yeterlimidir yoksa elindeki arsa ve bina için ayrıca fatura kesilmeli mi . bildiğim kadarıyla satıştan sonra sermayeye yapılan eklemeden dolayı firma 5 yıl tasfiyeye giremiyor. bu sürede bir değişiklik var mı? bir de ab projesi kapsamında hibe kredi alan firmanız var mı