fonradar

Sistem Kurma, Yönetme Ve İş Yeri Kurumsallaştırma

danışman olsanız GSM sektöründe iş yeri büyütme ilgili iş almış olsanız neler yaparsınız?

• GSM ve Telefon Aksesuar mağazası nasıl olmalıdır?

Kullanılan: 0 0.0%
  • Mağaza girişinde nelere dikkat edilmelidir?

• Reyon Dizayn ve düzen nasıl olmadır?

• iş yeri masraflarını nasıl düşürebilirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    2
Merhabalar,

Yaklaşık bir ay öncesinde yerel bir firmanın büyüme ve kurumsallaştırılma isteğine karşılık iş başı yaptım. ilgili sektör Telefon ve telefon aksesuarları üzerine faaliyet göstermektedir. Firmada ilk iş olarak bar-kod ve iş verimliliğini arttırmak adına personel maaşları arttırarak işine başladım sonrasında sayım ile devam edeceğim. Pc ortam üzerinde bir yazılım satın alınmış fakat pek tatmin edici değil. burada mal sahibinin tarafımdan istediği stok ve mali işlerin kontrolü ilk olarak ve daha öncesinde hiç bir şekilde resmi olarak hesap yapılmamış, bu konu beni çok fazla yormakta ve işin içinden çıkamamak tayım. siz değerli tecrübelerden destek almak istedim, bu sistemi nasıl biran önce sisteme sokabilirim ve iş yerini cirolarını arttırmak adına nelere ağırlık vermem gerektiği konusunda sizlerden destek beklemekteyim. aşağıda bahsi geçen konular???

danışman olsanız GSM sektöründe iş yeri büyütme ilgili iş almış olsanız neler yaparsınız?

GSM ve Telefon Aksesuar mağazası nasıl olmalıdır?
Mağaza girişinde nelere dikkat edilmelidir?
Reyon Dizayn ve düzen nasıl olmadır?
iş yeri disiplini olarak öncelikle neler ele alınmalıdır?
Ciro arttırmak adına neler yapılması gerekir?
iş yeri masraflarını nasıl düşürebilirsiniz?

Son düzenleme:
Akın Bey, Konun yeri Muhasebe Tek Düzen Hesap Planı olmamalıdır.

Siz Yönetim desteği İstiyorsunuz, Satış ve ciro desteği için burada size 100'e yakın sizinde bildiğiniz konulara değine bilirim. Ama buna kesin birşey denebilmesi için, Ayrılan bütçeden tutun, Pazardaki yerine kadar bir çok konuda inceleme yapmak lazım. Uzun lafın kısası Bu işlem bu kadar kolay birşey değil.

Uğur bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Aslında beni suan için zorlayan sistem satın alınan muhasebe stok takip yazılımı Bay-t entegre adında bir program fakat bu programda aradığımı bulamıyor ve çok zaman kaybı yasıyorum, bahsetmiş olduğum iş içinde program araştırması yapmaktayım ve en uygun ORACLE olarak gözükmektedir. sizinde bildiğiniz ve bu gibi işlerde Tek düzen mizan kasa satış barkod vb. yapabileceğim program önerebilir misiniz.

Hastayı görmeden hastalık hakkında ne kadar fikir yürütülürse, bizde o kadar fikir yürütebiliriz bu konu hakkında
ve sonuçta verimli olmaz bence.
size önerim işi bilen bir mali müşavirden görüş almanız.

Uğur bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Aslında beni suan için zorlayan sistem satın alınan muhasebe stok takip yazılımı Bay-t entegre adında bir program fakat bu programda aradığımı bulamıyor ve çok zaman kaybı yasıyorum, bahsetmiş olduğum iş içinde program araştırması yapmaktayım ve en uygun ORACLE olarak gözükmektedir. sizinde bildiğiniz ve bu gibi işlerde Tek düzen mizan kasa satış barkod vb. yapabileceğim program önerebilir misiniz.

Akın bey, Piyasada kullanılan 5.000 TL. den 5.000.000 TL.'ye kadar bir çok program var terapistin dediği gibi hastayı görüp ona göre analiz yapabiliriz. Ama uygun ve işimi en iyi görecek bir Program derseniz burada reklam olacağından dolayı mesaj olarak bir program atacağım.