SMMM Af Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bitti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yusuf Sürmen dönemi Finansal Muhasebe ve Mart 2011 dönemi Maliyet Muhasebesinden kasıtlı amaçları dışında zor soru hazırlayıp zor soru değil bence gayet başarısız (meslekten uzak) soru hazırlayıp bu kadar insanı bilerek mağdur eden kişiler yüzünden hem işinden hem zamanından hem parasından dolayı zor duruma sokan sistem için AF sınavı açılmalı ve mesleki seviyede sınav sorusu hazırlanmalıdır.

Umarım maliye bakanlığında bekleyen yeni sınav sistemine bu dönemlerde mağdur olan insanlar için bir şeyler eklerler.... >:(

Ynt: SMMM Af Sınavı

Katılıyorum.adı üzerinde yeterlilik olan bir sınavın;yeterli bir bilgi düzeyinde olan ınsanların geçmesi gereken sınavları;derece sınavı gibi yapmaları oldukça yanlış;ayrıca af sınavı olmasa bıle 2 yıl sonra tum derslerden gırmesı adaletsızlıkten başka bır sey değil...

evet arkadaşlar gerçekten bu kadar olmaz y.s. den kurtulduk dedik sınava bir girdim başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki maliyet muhasebesi olimpiyatı yapılıyor adam yememiş içmemiş nasıl milleti bırakırım demiş bu kadar olmaz yazık bize ya puanlar bol keseden verilmeli yada sınav iptal edilip hak kaybı olmadan af sınavı çıkarılmalı çünkü hakkaniyet ilkesi bence bunu gerektirir.

hiç birşey yapılmaz düne kadar sürmen vardı ne oldu baskı oldu millet ruhsat alamaz oldu yusuf hocayı gönderdiler para için... (sanmayın sizi müşavir yapalım diye. ) ki son hakkı olanlar finansaldan dosya yaktı ne yapabildik onlar için şimdi de maliyeti zor soruyorlar ki (kelle başı 70 lira) bunların taktikleri belli bir dönem zor bi dönem kolay iki dönem zor bi dönem kolay. sanslı döneme denk gelen geçiyo bi şekilde olan dosya yakanlara oluyo ve hiç kimse derslerden geçtikten sonra dönüp arkasına bakmıyo. üzgünüm ama hakikat bu..

zirve006 ' Alıntı:
hiç birşey yapılmaz düne kadar sürmen vardı ne oldu baskı oldu millet ruhsat alamaz oldu yusuf hocayı gönderdiler para için... (sanmayın sizi müşavir yapalım diye. ) ki son hakkı olanlar finansaldan dosya yaktı ne yapabildik onlar için şimdi de maliyeti zor soruyorlar ki (kelle başı 70 lira) bunların taktikleri belli bir dönem zor bi dönem kolay iki dönem zor bi dönem kolay. sanslı döneme denk gelen geçiyo bi şekilde olan dosya yakanlara oluyo ve hiç kimse derslerden geçtikten sonra dönüp arkasına bakmıyo. üzgünüm ama hakikat bu..

evet katılıyorum..ne isimler vardı burda 7/ 24 burda her muhabbete katılan..şimdi yok hiçbiri...biz de öyle olcaz....:(

maalesef diyorum çünkü hakikat arkadaşım...

evet malesef arkadaşlar burası yıkılıyodu milletten şimdi kimse yok .. bu böyle ama işini bitiren öbür tarafa geçen arkasına bakmıyorum malesef ....

Arkadaşlar bende sizlerle aynı sınavlarla aynı süreçten geçtim. Sizlere sonuna kadar katılıyorum. Şu son dönemde yapılanlar gerçekten adaletsizlik. Çünkü finansal muhasebe sınavı ortalama sınavıyken bir anda baraj sınavı oluverdi. Maliyet muhasebesinden bende çok çektim ve tamamen stratejik kararlarla kurtuldum. Bir önceki dönem son hakkım için girdim ve çok şükür sınav kolaydı ve geçip kurtuldum. Ondan önceki dönem girip girmeme konusunda çok kararsız kaldım ve iyi ki girmemişim yoksa şimdi dosyam yanmıştı. Çok şükür şu anda belgeyi almaya hak kazandım ama ne çektiğimi ben bilirim. Size tavsiyem kesinlikle iyi hazırlanmadığınız sınava girip haklarınızı zayi etmeyin. Allah yardımcınız olsun.

malesef smmm sınavında özellikle 2011 mart maliyet sorusu? eminimki şuanda smmm olan ustadlarımıza ve dahada ileri giderek mevcut ymmm lere sorulmuş olsaydı yapabilenlerin yuzdesi 10 u geçmezdi. konunun aslına inmek gerekli aslında o soruyu soran kardeşimize bi şey demiyorum çunku soruyu sordurana bakmak lazım malum türmob serbest muhasebecileri nasıl beleşten smmm yaptılar içlerinde okuma yazma bile bilmeyenler var:) not: şaka değil. yani kısacası elemanlar kurt eski zihniyet bunlar rahmetli olmayana kadar yeni arkadaşlar bu zorlukları çekecek. ben uğraşmıyıcam artık sadece bunları Allaha havale ediyorum.