SMMM Belge alabilmenin şartları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turanh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar ben ticaret lisesini bitirdikten sonra Ankara Ostim'de Ltd.Şti kurduk. Bu arada A.Ü İşletme Fakültesini bitirdim. (2004) Halen işverenim. Bağkurlu değil ssk lıyım. SM MM için staj başlatmadım. SMMM odasına sorduğumda işveren olarak staj başlatamayacağım söylendi. Anlamadığım konu belge alabilmek için işveren olmamak mı gerekiyor. Böyle saçma bir sistem görmedim. Bunun çözümü varsa lütfen konuyla ilgilenecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
saygılar

Ynt: SMMM Belge alabilmenin şartları

Gayet yerinde bir kural. Patronu olduğunuz bir yerde staj görmeniz sizce yerinde olur mu?

Ayrıca meslek mensuplarının ticari faaliyetle uğraşması yasaktır.
Muhtemelen bundan dolayı olumsuz cevap almışsınızdır.

turanh ' Alıntı:
Merhabalar ben ticaret lisesini bitirdikten sonra Ankara Ostim'de Ltd.Şti kurduk. Bu arada A.Ü İşletme Fakültesini bitirdim. (2004) Halen işverenim. Bağkurlu değil ssk lıyım. SM MM için staj başlatmadım. SMMM odasına sorduğumda işveren olarak staj başlatamayacağım söylendi. Anlamadığım konu belge alabilmek için işveren olmamak mı gerekiyor. Böyle saçma bir sistem görmedim. Bunun çözümü varsa lütfen konuyla ilgilenecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
saygılar

3568 sayılıkanun ve bu kanuna bağlı staj yönetmeliğini okudunuz mu?